lopop
Szczęśliwa mamusia
może zmienisz profesję?wg mnie powinna przedewszystkim zrobić monitoring czy wogóle masz owulkę i hormonki swieze zrobic...szkoda, ze nie jestem ta gin...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może zmienisz profesję?wg mnie powinna przedewszystkim zrobić monitoring czy wogóle masz owulkę i hormonki swieze zrobic...szkoda, ze nie jestem ta gin...
no wiesz tak szybko a my?babulcie sobie laseczki ja spadam myjku myjku do juterka
;-)
babulcie sobie laseczki ja spadam myjku myjku do juterka
;-)
no wiesz tak szybko a my?
oczka mi się kleją a że może w moim brzuszku siedzi sobie malutka fasolka to muszę to zrobić dla niej 

i dla mojego R bo czeka w wannie 

szkoda że to nie mój termin jeszcze też wśród tych osób bym chciała byćZ moich obserwacji wynika że w sobotę będzie kilka testów robionych...oby każdy pokazał II krechy!!! &&&&&&&&&
ja przeciez żartuję mna się nie przejmujhmmm nie rozumiemoczka mi się kleją a że może w moim brzuszku siedzi sobie malutka fasolka to muszę to zrobić dla niej
i dla mojego R bo czeka w wannie
![]()
dobrej nockibabulcie sobie laseczki ja spadam myjku myjku do juterka
;-)
no nie wiem...choc jeszcze troche sie postaram i bede ekspertwm ;D zartuje...za stata już jestem an te studia...nie skonsumowłąbym tego...może zmienisz profesję?