reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dobrej nocki

no nie wiem...choc jeszcze troche sie postaram i bede ekspertwm ;D zartuje...za stata już jestem an te studia...nie skonsumowłąbym tego...
nie doceniasz się

ja tutaj batonika przetrzymuję choć jej oczki się kleją a sama co rusz dzisiaj popełniam literówki zamiast napisać do batonika żartuję napisałam zeruję:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja mojemu męzowi też zakupiłam salfazin...choc staralismy sieponad dwa lata....i w końcu mowie a co tam przeciez nie zaszkodzą....i o dziwo chyba zaskutkowały bo w niecałe 3 miesiące później okazało sie że jestem w ciąży...choć moje szczęście trwało tylko 16 tygodni(poroniłam niedawno)to wiem,że mogły duzo pomóc w zajściu.Oczywiście ja brałam też olej z wiesiołka,a przez miesiąc dodatkowo jeszcze castagnus...

Ja mojemu męzowi też zakupiłam salfazin...choc staralismy sieponad dwa lata....i w końcu mowie a co tam przeciez nie zaszkodzą....i o dziwo chyba zaskutkowały bo w niecałe 3 miesiące później okazało sie że jestem w ciąży...choć moje szczęście trwało tylko 16 tygodni(poroniłam niedawno)to wiem,że mogły duzo pomóc w zajściu.Oczywiście ja brałam też olej z wiesiołka,a przez miesiąc dodatkowo jeszcze castagnus...
a czemu mężowi to kupiłaś armię miał za słabą?

Ja też już zmykam laseczki...muszę trochę się poprzymilać bo od paru dni jestem zła jak osa...i oczywiście najbardziej po uszach obrywa się mojemu facetowi!!!

Buziaki. Miłej nocki i spokojnych snów!

maćku bo my chcemy w marcu zajść tzn. ja i oklale i zabka może też ty też jak romuniem jak teraz by było pudło chociaż przeczuwam trafny strzał u ciebie
Tak czujesz? Oby... ;o)

dlaczego mi sie nie pokazuje ze ktos cos napisal
czy mozna to jakos ustawic helpppp

ja tez muszę non stop odświeżać stronę chociaż nie zawsze, nie wiem i dziewczyny bardzo długo czekam na wasze posty
Nic mi nie mowcie - to jest jakas masakra!!!
A ile razy juz mi sie zdarzylo, ze sie naprodukowalam i mi to skasowalo!!!

a ja mam juz ziolka i posiedze z wami do 22:30 a potem uciekne lulu bo rano mala znow przyjdzie o 6:30 :baffled: ostatnio wstaje wczesniej niz dzwoni moj budzik:baffled::zawstydzona/y:a tak bym miala jeszcze pol godziny snu wiecej

nie doceniasz się

ja tutaj batonika przetrzymuję choć jej oczki się kleją a sama co rusz dzisiaj popełniam literówki zamiast napisać do batonika żartuję napisałam zeruję:-D:-D:-D:-D:-D
tylko nie zeruj... :D któy masz dc? kiedy przytulańce?

no to przykra historia...jest już radość, a jednak porażka....przykro mi...
Ponownie zaczęliście starać sie?

reklama
wiecie jak trochę odejdę od laptopa to zawsze jak zasiądę i chcę coś napisać do was to muszę zawsze się logować- coś nie zgrało się im na tej nowej stronie

olkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry