87zabka
Fanka BB :)
lopop my idziemy razem leb w leb wiec testowac tez mozemy razemolkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy
ja mam jutro 13 dc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lopop my idziemy razem leb w leb wiec testowac tez mozemy razemolkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy
ja mam jutro 13 dc 
to coś mi pachnie fasolkazw dziewczyny ide sobie herbe zrobic bo nie cos mydli dzisiaj
Potrzebowlam zmiany.;-)maćku a co zrobiłaś z tym zdjęciem tego twojego pieska?
czy to wellman z madagaskaru( chyba dobrze napisałam)

znając moje szczęście to testu nie będzie bo indianka mnie nawiedzilopop my idziemy razem leb w leb wiec testowac tez mozemy razemja mam jutro 13 dc
![]()

a oczywiście ty byś ta dobrą passę zapoczątkowała i svensonka i suziJoł joł joł jestem już czyściutka z Wami![]()
Jutro rano ide sprawdzic, czy pechol pekl!!!no maćku trzymam kciuki...bo masz mocne przeczucia w tym cyklu...idziesz na monitoring w najbliższym czasie?
No wlasnie czuje, ze cos sie zmienilo ;o)Joł joł joł jestem już czyściutka z Wami![]()
a tobie kochana niedlugo tysiaczek stuknie hihihi tysiac postow kurcze jakby tak nam placili 1 zl za kazdego posta to alee bysmy mialy siana hihihihiznając moje szczęście to testu nie będzie bo indianka mnie nawiedzi
Tośka ma identyczny cykl jak ja i ty zabka podobnie i maćku
ale by był numer jakby wszystkie zafasolkowały
olkale a ty tydzień później od nas termin
wtedy czary na bb![]()

mój syn uwielbia Madagaskar, teraz jest na etapie oglądania Pingwiny z Madagaskaru chociaż ja mówię na tą bajkę Pingwiny z Nowego Jorku, ogląda nawet 3 razy dzienniePotrzebowlam zmiany.;-)
NIe wiem, jak ona ma na imie, ale na pewno grala w madagaskarze
O - teraz dla odmiany wyskoczylo mi okno odpowiedzi, w ktorym mozna wstawiac buzki![]()