to coś mi pachnie fasolka![]()
oby , moze mnie cale 9mcy mydlić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to coś mi pachnie fasolka![]()
Jutro rano ide sprawdzic, czy pechol pekl!!!
No wlasnie czuje, ze cos sie zmienilo ;o)
nie wiedziałam że aż tak mocno
trzeba było mówić 

nie żebym za nimi tęskniła skąd 
ja tez uwielbim bajki nawet do kina chodzimy z corcia choc w tym roku to mlodziez juz sama zaczela chodzićmój syn uwielbia Madagaskar, teraz jest na etapie oglądania Pingwiny z Madagaskaru chociaż ja mówię na tą bajkę Pingwiny z Nowego Jorku, ogląda nawet 3 razy dziennie
i sypie mi tekstami z bajki, a ma takie wyczucie w jakim momencie co powiedzieć że czasem normalnie boki zrywamy ze śmiechu![]()
to byśmy w nocy pisały i w trakcie gotowania obiadu i w czasie sexu, no może nie bo tam trzeba być zrelaksowanym:-):-):-):-):-):-)( ale byśmy myslały co napisać żeby zarobić)a tobie kochana niedlugo tysiaczek stuknie hihihi tysiac postow kurcze jakby tak nam placili 1 zl za kazdego posta to alee bysmy mialy siana hihihihi![]()

Swietne sa te pingwiny!!! Bardziej mi sie podobaly niz caly filmamój syn uwielbia Madagaskar, teraz jest na etapie oglądania Pingwiny z Madagaskaru chociaż ja mówię na tą bajkę Pingwiny z Nowego Jorku, ogląda nawet 3 razy dziennie
i sypie mi tekstami z bajki, a ma takie wyczucie w jakim momencie co powiedzieć że czasem normalnie boki zrywamy ze śmiechu![]()
lopop a czemu niemasz sowaczka zadnego???tak lyso u ciebie i nic niewiadomo czy masz juz dzieci i w jakim wieku i czy meza masz i co i jakmój syn uwielbia Madagaskar, teraz jest na etapie oglądania Pingwiny z Madagaskaru chociaż ja mówię na tą bajkę Pingwiny z Nowego Jorku, ogląda nawet 3 razy dziennie

mi też chociaż ja jakoś jeszcze całego nie oglądałam, tak samo epoka 3 ( chyba ) a wszystko mam na płytkach masakra noSwietne sa te pingwiny!!! Bardziej mi sie podobaly niz caly filma![]()
Jak sie okaze, ze mialam dobre przeczucie to chyba zostane wrozkano maćku trzymam kciuki...bo masz mocne przeczucia w tym cyklu..
lopop a czemu niemasz sowaczka zadnego???tak lyso u ciebie i nic niewiadomo czy masz juz dzieci i w jakim wieku i czy meza masz i co i jak
ja musze zwolnic z pracy mojego bociana na sowaku bo owu w tym tygodniu a on zle ustawiony![]()