• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiecie co kobiti ja zastanawiam sie czy jutro na betke nie smignac , jutro termin @ czy juz cos tam moze byc , bo cos czytalam ze moze nie wykazac . Jak pojde jutro to w srode 100 nie bede wyrzucac jak nic nie ma . a czy trzeba byc na czczo

a beta hcg i testy ciążowe wykrywają ten sam hormon no nie gonadotropinę kosmówkową czyli jak beta jest poniżej 5 to test też nie wyjdzie, tak mnie się zdaję no nie

gdzie ta nasza ekspertka olkale ?

Hello Robin? opowiadaj co u Ciebie?

witam się późną porą;-) dziewczynki od kiedy mam liczyć 1dc, od tych 2 kropek krwi które były czy od normalnego krwawienia? bo zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie wiem jak to rozumieć:sorry2: widzę że wszystkie chyba razem zajdziemy w ciążę w tym miesiącu:-) bo ja mam albo 13 albo 15 dc także dołączam do Waszego biegu po fasolke:-D

nom właśnie lopop do ukarania :tak::laugh2:

a z tymi suwaczkami to fakt u mnie bociek dolatuje i ma 4 dni a owulka go wyprzedza a są jeszcze 3 tygodnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Rozmawiają dwa jesienne liście:
- Kiedy spadamy?
- Nie mam zielonego pojęcia.
ale żeście na mnie napadły, ja juz prędzej widziałam że suwaczki odbiegaja od normy więc jakoś nie chciałam zrobić i także dlatego że bym o tych dniach obsesyjnie myślała
no może zrobię te z małżeństwa ok, ok

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cześć dziewczynki!!!
kochana jak miło z Toba pisać tak po tej stronie i jak ci sie podoba nowa szata bb widziesz ile zmian jak ciebie nie było?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jutro rano ide sprawdzic, czy pechol pekl!!! :D

No wlasnie czuje, ze cos sie zmienilo ;o)
no to dobrze... :D

:baffled: nie wiedziałam że aż tak mocno :sorry2: trzeba było mówić :baffled:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

oj żartownisie z Was dzisiaj a gdzie się podziały te wisielcze humorki co:confused: nie żebym za nimi tęskniła skąd :laugh2:

Jak sie okaze, ze mialam dobre przeczucie to chyba zostane wrozka :D
oby mniej takich dni jak wczoraj....

Cześć dziewczynki!!!
cześć Robin
Dawno Cie nie widziałam...nie zagladałaś, czy się mijałyśmy?

a beta hcg i testy ciążowe wykrywają ten sam hormon no nie gonadotropinę kosmówkową czyli jak beta jest poniżej 5 to test też nie wyjdzie, tak mnie się zdaję no nie

gdzie ta nasza ekspertka olkale ?

Hello Robin? opowiadaj co u Ciebie?
:) melduje sie... beta jest czulsza...z tego co wiem to testy sikacze to dopiero wykrywają powyżej 20, czy 25....
z ta ekspertka to przesadziąłś ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry