reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiecie co kobiti ja zastanawiam sie czy jutro na betke nie smignac , jutro termin @ czy juz cos tam moze byc , bo cos czytalam ze moze nie wykazac . Jak pojde jutro to w srode 100 nie bede wyrzucac jak nic nie ma . a czy trzeba byc na czczo

a beta hcg i testy ciążowe wykrywają ten sam hormon no nie gonadotropinę kosmówkową czyli jak beta jest poniżej 5 to test też nie wyjdzie, tak mnie się zdaję no nie

gdzie ta nasza ekspertka olkale ?

Hello Robin? opowiadaj co u Ciebie?

witam się późną porą;-) dziewczynki od kiedy mam liczyć 1dc, od tych 2 kropek krwi które były czy od normalnego krwawienia? bo zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie wiem jak to rozumieć:sorry2: widzę że wszystkie chyba razem zajdziemy w ciążę w tym miesiącu:-) bo ja mam albo 13 albo 15 dc także dołączam do Waszego biegu po fasolke:-D

nom właśnie lopop do ukarania :tak::laugh2:

a z tymi suwaczkami to fakt u mnie bociek dolatuje i ma 4 dni a owulka go wyprzedza a są jeszcze 3 tygodnie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Rozmawiają dwa jesienne liście:
- Kiedy spadamy?
- Nie mam zielonego pojęcia.
ale żeście na mnie napadły, ja juz prędzej widziałam że suwaczki odbiegaja od normy więc jakoś nie chciałam zrobić i także dlatego że bym o tych dniach obsesyjnie myślała
no może zrobię te z małżeństwa ok, ok

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cześć dziewczynki!!!
kochana jak miło z Toba pisać tak po tej stronie i jak ci sie podoba nowa szata bb widziesz ile zmian jak ciebie nie było?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jutro rano ide sprawdzic, czy pechol pekl!!! :D

No wlasnie czuje, ze cos sie zmienilo ;o)
no to dobrze... :D

:baffled: nie wiedziałam że aż tak mocno :sorry2: trzeba było mówić :baffled:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

oj żartownisie z Was dzisiaj a gdzie się podziały te wisielcze humorki co:confused: nie żebym za nimi tęskniła skąd :laugh2:

Jak sie okaze, ze mialam dobre przeczucie to chyba zostane wrozka :D
oby mniej takich dni jak wczoraj....

Cześć dziewczynki!!!
cześć Robin
Dawno Cie nie widziałam...nie zagladałaś, czy się mijałyśmy?

a beta hcg i testy ciążowe wykrywają ten sam hormon no nie gonadotropinę kosmówkową czyli jak beta jest poniżej 5 to test też nie wyjdzie, tak mnie się zdaję no nie

gdzie ta nasza ekspertka olkale ?

Hello Robin? opowiadaj co u Ciebie?
:) melduje sie... beta jest czulsza...z tego co wiem to testy sikacze to dopiero wykrywają powyżej 20, czy 25....
z ta ekspertka to przesadziąłś ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry