Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co kobiti ja zastanawiam sie czy jutro na betke nie smignac , jutro termin @ czy juz cos tam moze byc , bo cos czytalam ze moze nie wykazac . Jak pojde jutro to w srode 100 nie bede wyrzucac jak nic nie ma . a czy trzeba byc na czczo
hejCześć dziewczynki!!!
widzę że wszystkie chyba razem zajdziemy w ciążę w tym miesiącu:-) bo ja mam albo 13 albo 15 dc także dołączam do Waszego biegu po fasolke
loj czesxc dlugo cie niebyloCześć dziewczynki!!!

ale żeście na mnie napadły, ja juz prędzej widziałam że suwaczki odbiegaja od normy więc jakoś nie chciałam zrobić i także dlatego że bym o tych dniach obsesyjnie myślałanom właśnie lopop do ukarania
a z tymi suwaczkami to fakt u mnie bociek dolatuje i ma 4 dni a owulka go wyprzedza a są jeszcze 3 tygodnie
Rozmawiają dwa jesienne liście:
- Kiedy spadamy?
- Nie mam zielonego pojęcia.

kochana jak miło z Toba pisać tak po tej stronie i jak ci sie podoba nowa szata bb widziesz ile zmian jak ciebie nie było?Cześć dziewczynki!!!

no to dobrze...Jutro rano ide sprawdzic, czy pechol pekl!!!
No wlasnie czuje, ze cos sie zmienilo ;o)
nie wiedziałam że aż tak mocno
trzeba było mówić
oj żartownisie z Was dzisiaj a gdzie się podziały te wisielcze humorki conie żebym za nimi tęskniła skąd
![]()
oby mniej takich dni jak wczoraj....Jak sie okaze, ze mialam dobre przeczucie to chyba zostane wrozka![]()
cześć RobinCześć dziewczynki!!!
a beta hcg i testy ciążowe wykrywają ten sam hormon no nie gonadotropinę kosmówkową czyli jak beta jest poniżej 5 to test też nie wyjdzie, tak mnie się zdaję no nie
gdzie ta nasza ekspertka olkale ?
Hello Robin? opowiadaj co u Ciebie?