reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam się późną porą;-) dziewczynki od kiedy mam liczyć 1dc, od tych 2 kropek krwi które były czy od normalnego krwawienia? bo zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie wiem jak to rozumieć:sorry2: widzę że wszystkie chyba razem zajdziemy w ciążę w tym miesiącu:-) bo ja mam albo 13 albo 15 dc także dołączam do Waszego biegu po fasolke:-D
ja bym liczyła od kropelki...

reklama
witam się późną porą;-) dziewczynki od kiedy mam liczyć 1dc, od tych 2 kropek krwi które były czy od normalnego krwawienia? bo zdarzyło mi się to pierwszy raz i nie wiem jak to rozumieć:sorry2: widzę że wszystkie chyba razem zajdziemy w ciążę w tym miesiącu:-) bo ja mam albo 13 albo 15 dc także dołączam do Waszego biegu po fasolke:-D
ja kiedys czytalam, ze jako mpierwszy dzien cyklu liczy sie dzien, w ktorym wysapilo krwawienie. Bo przeciez niektore babki maja plamienia przed @ po 10 dni, a to wcale nie jest @...

ja bym liczyła od kropelki...

ja kiedys czytalam, ze jako mpierwszy dzien cyklu liczy sie dzien, w ktorym wysapilo krwawienie. Bo przeciez niektore babki maja plamienia przed @ po 10 dni, a to wcale nie jest @...
no i teraz zgłupiałam:-D
ja tez sie zmywam jutro bede wieczorkiem bo zebranko w szkole potem dentysta
milej nocki buzioleeee :)

farciary mnie to tylko poduszka wola i puste wyro ale to nic tez sie zegnam ide spac bo ziolka juz wypilam do jutra wlece tu jeszcze przed wizyta u gina :tak:
dziewczynki już uciekacie? to miłej nocki Wam życzę:tak:

ja też uciekam...szkoda, ale maz już woła...śmieję sie ze jestem uzależniona od forum ;D jestem, ale nie musi o tym wiedzieć ;D

a lopop przypamniałam soboe, ja jestem dzieckiem nauczycielskim...moja mama była nauczycielka i nie jestem jedynaczka, mam brata...więc to nie jest reguła, że nauczycielki mają jedno dziecko.

Poczytam Was jutro przy kawie, siemieniu lnianym czy ziółkach... ;D

Widzę te zmiany i szok net mi tak wolno chodzi czy to przez te zmiany???
Witam Wszystkie cieplutko po urlopie!!! Opalenizny brak, baterie rozładował dzisiaj M, o fasolce też nic mi jeszcze nie wiadomo- czyli szara rzeczywistość ostro się za mnie zabrała!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry