reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiecie jak trochę odejdę od laptopa to zawsze jak zasiądę i chcę coś napisać do was to muszę zawsze się logować- coś nie zgrało się im na tej nowej stronie
U mnie jest tak samo!!!
olkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy
No ja jetem swiezo po starankach. A wczoraj chyba byla owulka.
A jesli byla wczoraj po poludniu to chyba wystarczyl seksik w soote rano?

jak tak dalej pójdzie to coraz mniej będziemy tutaj zaglądać, bo nas to będzie zniechęcać
Albo forum zmienimy ;o)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
olkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy

no to podobno tak jest...jak kobiety razem mieszkają to cykle im się zaczynają zgrywac...moz etutaj też tak działa ;) moze też z ciaża to działa :D
ja trochę niedobitek jestem...u mni edziś 6 dc...kto jest ze mna? ktotóraś była, ale nie pamietam kto...?

reklama
no tak powinno być ok, ale wiesz czasem jest tak że ni stąd ni zowąd jakoś nie ma fasolki chociaż jest ok
No wiem, ze owulka to dopiero polowa sukcesu. Chociaz jak sie okaze, ze jednak byla to ja i tak sie bede cieszyc jak glupi z bateryjki ;o) Pytam tak teoretycznie ;o)

no to podobno tak jest...jak kobiety razem mieszkają to cykle im się zaczynają zgrywac...moz etutaj też tak działa ;) moze też z ciaża to działa :D
ja trochę niedobitek jestem...u mni edziś 6 dc...kto jest ze mna? ktotóraś była, ale nie pamietam kto...?
n
Tez tak sadze!!! Jednym sie spoznia, do innych przychodzi za wczesnie... Aby tylko wyrownac termint :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry