mnie te czesto wywala , normalnie szalu mozna dostac szalu wrrrrwiecie jak trochę odejdę od laptopa to zawsze jak zasiądę i chcę coś napisać do was to muszę zawsze się logować- coś nie zgrało się im na tej nowej stronie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie te czesto wywala , normalnie szalu mozna dostac szalu wrrrrwiecie jak trochę odejdę od laptopa to zawsze jak zasiądę i chcę coś napisać do was to muszę zawsze się logować- coś nie zgrało się im na tej nowej stronie
jak tak dalej pójdzie to coraz mniej będziemy tutaj zaglądać, bo nas to będzie zniechęcaćmnie te czesto wywala , normalnie szalu mozna dostac szalu wrrrr
U mnie jest tak samo!!!wiecie jak trochę odejdę od laptopa to zawsze jak zasiądę i chcę coś napisać do was to muszę zawsze się logować- coś nie zgrało się im na tej nowej stronie
No ja jetem swiezo po starankach. A wczoraj chyba byla owulka.olkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy
Albo forum zmienimy ;o)jak tak dalej pójdzie to coraz mniej będziemy tutaj zaglądać, bo nas to będzie zniechęcać
no tak powinno być ok, ale wiesz czasem jest tak że ni stąd ni zowąd jakoś nie ma fasolki chociaż jest okU mnie jest tak samo!!!
No ja jetem swiezo po starankach. A wczoraj chyba byla owulka.
A jesli byla wczoraj po poludniu to chyba wystarczyl seksik w soote rano?
olkale ja dzisiaj 13dc, wczoraj były przytulańce i jutro tez będą, chociaz jak zauważyłam przeważnie duża część nas ma podobne terminy
Albo forum zmienimy ;o)
mnie tez coś mulić zaczęłozw dziewczyny ide sobie herbe zrobic bo nie cos mydli dzisiaj
No wiem, ze owulka to dopiero polowa sukcesu. Chociaz jak sie okaze, ze jednak byla to ja i tak sie bede cieszyc jak glupi z bateryjki ;o) Pytam tak teoretycznie ;o)no tak powinno być ok, ale wiesz czasem jest tak że ni stąd ni zowąd jakoś nie ma fasolki chociaż jest ok
nno to podobno tak jest...jak kobiety razem mieszkają to cykle im się zaczynają zgrywac...moz etutaj też tak działamoze też z ciaża to działa
ja trochę niedobitek jestem...u mni edziś 6 dc...kto jest ze mna? ktotóraś była, ale nie pamietam kto...?