Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam i ja zaraz zabieram sie za sprzątanko i prasowanko wczoraj nie było mnie bo cały dzien malowalismy pokój dziecięcy ale za to efekt super. :-)
wstawie fotki jak zrobie no i jeszcze firanke musze wyprasowac pogoda super tak wiosennie.
Kamil mi kawe dopił ech
a korzystasz juz ze swojej kuchni?
Dziewczyny ja sie obracam w tym kregu ludzi uzalezninych i wspoluzaleznionych i wim na co moge sobie pozwolic a na co nie.Rozmawialam o tym z psycholoiem i kazy uwaza ze jak wypije raz na czas a ja pije jeszcze zadziej to nic sie nie stanie.Np ostatnio jak bylismy na imprezie do G juz nie pil ja tez nie pilam.Wczoraj wypilam Kilka lykow likieru i oboje z G uwazammy ze nic takiego si nie stalo.G wcale nie jest na mnie zly .Jest dobrze i nie co tego rozczasac bo on w moich ustach bardzo zadko widzi alkohol
skoro wiesz co moesz...
tzn ja myslalm o tym ze on jest jeszcze w trakcie leczenia i dlatego
Hej.
Porządki zakończone.:-)
Zauważyłam, że mało cytujecie.
Co wy macie z tymi cytatami nie tak?
Gdy zaznaczam cytuj ( ten maly kwadracik) to zawsze na końcu , gdy chcę już odpowiedzieć klikam na ,, cytuj i wszystko jest OK.
to powiedzenie rozwala mnie na łopatki.Radom niedaleko Kielc, ale żeby aż tak pi* wiało?
Taaa... znowu straszą zimą.![]()
a co starsza za zbamowaie cytatmi?
ja juz sie nauczylam,klikam na kncu wypowidzi w to smieszne cos z minusem malym jak igla,i potem na dole w odpowiedz 2 razy i jest git
Radom kolo Kielc

Dlatego mu się dziwię, on nie robi afery tylko nie wierzy w skuteczność tabletek, na szczęście jest tak że ja dochodzę ok dwóch razy zanim on skończy i mi by to nie przeszkadzało tylko nie chcę 3 dziecka i z tego co wiem to on też nie, a na 100% jest przyjemniej jak sie stosunku nie przerywa.
Też się boję właśnie tych skutków ubocznych
hmmmmm....powiedz mu ze albo gunki albo tabletki!
ja by takie ultimatum postawila
sorki,ale mam wrazenie ze w tej kwestii on jest panem i wladca.
facetowi rybka co z jego towrem stanie,ale jezeli nie planujecie 3dziecka,to lepiej sie zabezpieczyc.nie jestescie nastolatkami,tylko dodroslymi ktorzy powinni juz wiedziec jakie sa zabezpieczniea
bez urazy
u mnie ja podejmuje taka decyzje czy tabletki,czy gumki itd.bo to ja moge zajsc w ciaze i to na mnie ptem wszytsko spada.
ja bym na Twoim miejscu postawial ultimatum-gumki,tabletki albo brak sexu

Anabuba, po wczorajszym wypadku z nosem zadzwoniłam na pogotowie zapytać ię co robić, bo wyglądało to nieciekawie. Akurat na dyrzuże był laryngolog dzieciecy i powiedział,że mam iść do pediatry po skierowanie i prześwietlić na wszelki.
widac wczora bylam zbyt zmeczona i nie doczytalam
a co sie stalo?
Ostatnia edycja: