reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Co z tym lekarzem ??

Witam,

Czarno widzę swój dzień dzisaj, nie dostałam się z dziewczynami do lekarza, a Helnka ma dostać skierowanie na RTG nosa :/
Dziewczyny marudzą od rana:/

a czemu rtg nosa?ze ma krzywa przegrode czy co?

kurna nie zagldalam przez weekend i nie jestem w temacie

B

tak jak mowilam ma byc kilka wersji- cale forum jest w trakcie zmian dlatego tak wolno chodzi i wogóle

ta szybka odpowiedz tez ma byc zmieniona w normalna tak jak bylo:tak:

co do emotek- to beda inne- no ale towszystko nie zrobi sie z dnia na dzien-dajcie adninom czasu:tak:

wiadomo ze nowa wersja jet jescze niedipracowana-duo rzeczy wyjdzie w praniu:tak::tak:
popieram

ide sprobowac przyssawke polozyc znów:sorry2: zrobił mi malinke na rece tak sie przyssał :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

nie no wiadomo ze to sie schodzi,ale jak bedzie mozliwosc wyboru to dajcie mi znac ,to raczej wroce do starego,bo tam wszytsko widzialam a tu poki co nic nie widze

kurna mnie tez chyba przewialo przez to latanie po dworzu na tym wietrze......jakos mnie w niosie cos nie bardzo....

zima ma wrocic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ZIMO WRACAJ NA BIEGUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
LUNKA przedewszystkim wypilam 3 lyki likeru bo ze mnie to jest taki pijak jak z koziej dupy trombka :-).A pozatym M chcial abym sie napila.Z jego strony to nie bylo nic niestosownego ani ze go nie wspieram.Jak dla mnie to alkohol moglby nie istniec ale jak G chcial abym troszke wypila to wypilam :-).Uwazam ze kazdy z nas wie na co moze sobie pozwolic a na co nie.On i tak wie ze ja pije raz na rok :-).Pytalam go wiele razy i nawet wlasnie przez telefon sie go pytalam.A wiem ze on by mi powiedzial.Z ta choroba jest tak ze to on jest chory a nie ja i to nie znaczy ze ja nigdy sie napisc lampki alkoholu nie moge :-).

AGNES JA tez mysle zebys poczekala jeszcze i zobaczyla w sklepie jakie sa rowerki :-).

Oliwka juz bieda .Oni czyli brat i Magda jeszcze spi.Ide dac Oliwce sniadanie :-).

Witam i ja zaraz zabieram sie za sprzątanko i prasowanko wczoraj nie było mnie bo cały dzien malowalismy pokój dziecięcy ale za to efekt super. :-)
wstawie fotki jak zrobie no i jeszcze firanke musze wyprasowac pogoda super tak wiosennie.
Kamil mi kawe dopił ech

Chwilowo zmykam zjeść jakies śniadanko i dać dzieciom. Zajrzę potem tylko nie szalejcie tak, tez może wstawię jakies pranie, to co wisi od dwóch tygodni wyprasuję - zobaczę czy będzie mi się chciało. Na razie dziopki.

Dziewczyny ja sie obracam w tym kregu ludzi uzalezninych i wspoluzaleznionych i wim na co moge sobie pozwolic a na co nie.Rozmawialam o tym z psycholoiem i kazy uwaza ze jak wypije raz na czas a ja pije jeszcze zadziej to nic sie nie stanie.Np ostatnio jak bylismy na imprezie do G juz nie pil ja tez nie pilam.Wczoraj wypilam Kilka lykow likieru i oboje z G uwazammy ze nic takiego si nie stalo.G wcale nie jest na mnie zly .Jest dobrze i nie co tego rozczasac bo on w moich ustach bardzo zadko widzi alkohol

Hej.
Porządki zakończone.:-)
Zauważyłam, że mało cytujecie.:-p:-p:-p

A i przypomniało mi sie
Dorota! Jak mogłas pić, skoro M ma być trzeźwy?????!!!!!!!! To byo paskudne. Skoro oczekujesz , że nie będzie pił, nawet przy takiej okazji, ( no bo jak inaczej) to dlaczego siedziałąś o bok i piłaś????!!!! To nie jest wsparcie!
Dorcia jak ma się trzymać twój księciunio jak w domu takie biby? :sorry2::sorry2::sorry2:

Kurde, żadnego cytatu, szlak by to. I nic nie pamiętam, bo jeszcze śię.
Nosz kurde.

Więcej nie pamiętam, prosze o rozgrzeszenie
zastanowię się :-p;-)

Co wy macie z tymi cytatami nie tak? :confused:
Gdy zaznaczam cytuj ( ten maly kwadracik) to zawsze na końcu , gdy chcę już odpowiedzieć klikam na ,, cytuj i wszystko jest OK.:dry:

Witam dziewczyny
Żadna nie trzymała kciuków ( no cóż, nie prosiłam ) to wyszła lipa u lekarza, ech... Cos czułam, że tak będzie, bo strasznie mnie odpychało od tej wizyty.
Mała jeszcze śpi, nadrobiłam wczorajsze popołudnie i zaraz wracam z cytatami.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wizyta przełozona?

U nas kolejne złe wieści.
Zalało Marki a konkretnie ulicę,na której mieszka Darka brat.
Na razie dom bez wody,bo mają go lekko na podpiwniczeniu ,ale podwórko to 30 cm wody jak nic.:baffled::baffled::baffled:
Zalane domy w Markach - Stolica - TVN Warszawa - 01.03.2010
:szok::szok: Pod Radomiem pola podtopione.:tak:

wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duzy kłopot.:sorry2:

pogoda-pizdzi gorzej niz w kieleckiem:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
do tego cos popaduje i za pare dni powrt zimy,mam nadzieje ze tylko sniegu znow ytyle nie napda
?:-)

to powiedzenie rozwala mnie na łopatki.:-D:-D:-D Radom niedaleko Kielc, ale żeby aż tak pi* wiało?:-p:-D:-D:-D
Taaa... znowu straszą zimą.:dry:

U nas przerywany sprawdza sie od 5 lat, ciąże były w 100% zaplanowane i dlatego mój P nie chce nic zmieniać. A gumki kupuje tylko od czasu do czasu.

Nie chce sie wykończyć i dlatego pytałam Was od tabsy bo to by było dla mnie najwygodniejsze, bardziej sie wykańcza chyba mój P bo musi myśleć i w porę zadziałać, a ja nie mam pomysłu jak go przekonać że tabletki są pewniejsze niż przerywany, ja i tak jakoś sie będę zabezpieczać tylko ciekawe kiedy on przestanie przerywać.
Ja sobie zakupy wczoraj darowałam wysłałam P.
Ja też mam pełno prania, prasowania i sprzątania i nic mi się nie chce - jestem jeszcze nie ubrana.

Fajne. Na razie malunki na ścianach robia mi dzieci kredkami.

Tragedia jakaś. Współczuję

Złe wyniki masz?

Dziewczyny tak dużo piszecie, że czytanie wszystkiego zajęło by mi chyba cały dzień, i przeczytałam Wasze odpowiedzi na moje posty troche wczorajszych postów i dzisiejsze. Przepraszam Was za to, wczoraj od południa nie mieliśmy światła, pewnie wiatr coś połamał i nie mogłam juz do Was zajrzeć mam nadzieję, że dzisiaj będzie światło.

przerywany fuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zero odlotu.
nawet najzdolniejszy woznica moze nie zdazyc konia powstrzymac:tak::tak::tak::tak::tak: i wtedy kaluza moze byc zaliczona.:rofl2:

juz wole w gumkach mimo ze jest gorsze odczucie

tzn my na poczatku bez gumki,ale juz pod koniec z gumka zeby wlasnie skonczyc spokojnie i bez stresow:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przez pare lat bralam tabletki,tyle ze mialam za duzo skutkow ubocznych i chcialam miec drugie dziecko

bralam tez zastrzyki leczniczo,ale dzialaja tez anty,ale po nich czulam sie jak kobieta przechodzaca menopauze,poprostu koszmarnie

ale dlaczego jezeli Ty pewniej bys sie czula na tabsach to dlaczego Twoj robi afere?moglibyscie sie spokojnie kochac bez obaw i bez przerywanego
czyzby chcial Ci zrobic 3dziecko?
przezciez to nie jest zdrowe dla faceta takie cos

Dobrze że masz odpowiednią wiedzę na ten temat i wiesz co i jak. Mój P pije od czasu do czasu piwo i ja tez czasem z nim ale są to niewielkie ilości i mam nadzieję, że problem alkoholizmu nam nie grozi.

przerywany fuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zero odlotu.
nawet najzdolniejszy woznica moze nie zdazyc konia powstrzymac:tak::tak::tak::tak::tak: i wtedy kaluza moze byc zaliczona.:rofl2:

juz wole w gumkach mimo ze jest gorsze odczucie

tzn my na poczatku bez gumki,ale juz pod koniec z gumka zeby wlasnie skonczyc spokojnie i bez stresow:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przez pare lat bralam tabletki,tyle ze mialam za duzo skutkow ubocznych i chcialam miec drugie dziecko

bralam tez zastrzyki leczniczo,ale dzialaja tez anty,ale po nich czulam sie jak kobieta przechodzaca menopauze,poprostu koszmarnie

ale dlaczego jezeli Ty pewniej bys sie czula na tabsach to dlaczego Twoj robi afere?moglibyscie sie spokojnie kochac bez obaw i bez przerywanego
czyzby chcial Ci zrobic 3dziecko?
przezciez to nie jest zdrowe dla faceta takie cos
Dlatego mu się dziwię, on nie robi afery tylko nie wierzy w skuteczność tabletek, na szczęście jest tak że ja dochodzę ok dwóch razy zanim on skończy i mi by to nie przeszkadzało tylko nie chcę 3 dziecka i z tego co wiem to on też nie, a na 100% jest przyjemniej jak sie stosunku nie przerywa.
Też się boję właśnie tych skutków ubocznych

reklama
Anabuba, po wczorajszym wypadku z nosem zadzwoniłam na pogotowie zapytać ię co robić, bo wyglądało to nieciekawie. Akurat na dyrzuże był laryngolog dzieciecy i powiedział,że mam iść do pediatry po skierowanie i prześwietlić na wszelki.

Do góry