reklama
kurde kobietki ale mam dzis stresa przed wizyta u gina ciagle mysle czy wszystko juz mam przygotowane a pindruje sie iu stresuje jakbym szla na rozmowe kwalifikacyjna![]()
spoko wszystko bedzie dobrze , na ktora smigasz ???
ja tez mam stresa przyjdzie czy nie przyjdzie malapa jedna
rek stresowy pazury wlasnie maluje i nogi gole hehehehej żabcia sama na posterunku
ja mam chwilkę wolną w pracusi i zajrzałam co naskrobałyście wczoraj
jak tam humorek
bo z krzakami niepojde bo bedzie mi wstyd 
na 14:45 wiec jak mala odbiore z przedszkola to sru na obiadek i migiem do taty ja zaprowadze zeby brat mi sie nia zajal i migiem do ginaspoko wszystko bedzie dobrze , na ktora smigasz ???
ja tez mam stresa przyjdzie czy nie przyjdzie malapa jedna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)na 14:45 wiec jak mala odbiore z przedszkola to sru na obiadek i migiem do taty ja zaprowadze zeby brat mi sie nia zajal i migiem do gina![]()
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...

Ja nie słyszałam, ale jak możesz to napisz jaki to jest test i najlepiej wklej fotkę opakowanie.
WITAJCIE KOBIETKI!!!!
tak ja takie kupilam na allegro baaardzo czule 2 zl sztuka![]()
zabka a jak myslisz kiedy mozna zrobic taki test najszybciej??
ja w sob mam trmin @ to jeszcze az 4 dni;(
to zacisnij ci...ke i niedaj jej wyjsc hihihihihi;-);-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
niech sobie siedzxiw srodku i niewylazi holera jedna hahahahahja to bym zrobila 1 dzien przed @ ale z porannego moczu to moze juz cos bedzie a jak nie to 1 dzien po @ jak niebedzie ale tez z porannegozabka a jak myslisz kiedy mozna zrobic taki test najszybciej??
ja w sob mam trmin @ to jeszcze az 4 dni;(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki.Cze dziewczyny!
Maćku tak mi przykro<tulam>:-( ale co to znaczy że owu była nie taka jak powinna?
Wlasciwie to nie wiem... Tak sie jakos wyrazil... Ze ta prolaktyna mi jeszcze owulke zaburza.Witajcie dziewczynki.
Maćku tak mi przykro<tulam>:-( ale co to znaczy że owu była nie taka jak powinna?
reklama
Podziel się: