reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kurde kobietki ale mam dzis stresa przed wizyta u gina ciagle mysle czy wszystko juz mam przygotowane a pindruje sie iu stresuje jakbym szla na rozmowe kwalifikacyjna :-p

reklama
kurde kobietki ale mam dzis stresa przed wizyta u gina ciagle mysle czy wszystko juz mam przygotowane a pindruje sie iu stresuje jakbym szla na rozmowe kwalifikacyjna :-p

spoko wszystko bedzie dobrze , na ktora smigasz ???
ja tez mam stresa przyjdzie czy nie przyjdzie malapa jedna

hej żabcia sama na posterunku
ja mam chwilkę wolną w pracusi i zajrzałam co naskrobałyście wczoraj
jak tam humorek
rek stresowy pazury wlasnie maluje i nogi gole hehehe :-D bo z krzakami niepojde bo bedzie mi wstyd :-p

spoko wszystko bedzie dobrze , na ktora smigasz ???
ja tez mam stresa przyjdzie czy nie przyjdzie malapa jedna
na 14:45 wiec jak mala odbiore z przedszkola to sru na obiadek i migiem do taty ja zaprowadze zeby brat mi sie nia zajal i migiem do gina:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...

;-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
to zacisnij ci...ke i niedaj jej wyjsc hihihihihi;-):-D niech sobie siedzxiw srodku i niewylazi holera jedna hahahahah

zabka a jak myslisz kiedy mozna zrobic taki test najszybciej??
ja w sob mam trmin @ to jeszcze az 4 dni;(
ja to bym zrobila 1 dzien przed @ ale z porannego moczu to moze juz cos bedzie a jak nie to 1 dzien po @ jak niebedzie ale tez z porannego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
Witajcie dziewczynki.
Maćku tak mi przykro<tulam>:-( ale co to znaczy że owu była nie taka jak powinna?

reklama
Tulam Tulam co się stało że ta owulka nie była taka super ???
Słonce nie martw sie ja w tym cyklu też nie zajdę wiec jesteśmy dwie sierotki

Do góry