reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:) melduje sie... beta jest czulsza...z tego co wiem to testy sikacze to dopiero wykrywają powyżej 20, czy 25....
z ta ekspertka to przesadziąłś ;D

sa testy ktore od 10 wykrywaja-ja mam takie;):-p
boli brzuch..

reklama
a ja to co??????:evil: ja tez w marcu bede miec fasolke a jak nie to se w doniczke wsadze i i tak bede miala obojetnie jaka hahahahah:wink:
ja juz mam nasionka hehe więc razem możemy wysadzić w doniczce hehehehe

Witam się porannie,
humor troche lepszy mam dzisiaj ale daleko do ideału :-(

dziewczyny te ziółka chyba naprawde działają :tak: pije je od końca @ i od wczoraj mam taki armagedon w podbrzuszu że aż miło :-) kłuje jajnik i tak ciągnie dziwnie :tak: może to owulka puk puk puk robi albo jajeczko się przepycha :-)
słabe te staranka są w tym cyklu ale może uda mi się mojego W. nakręcić dzisiaj na przytulaski :tak:

Miłego dnia dziewuszki i dobrego humorku

BETUSIA daj znac co z betą !!!

Wstawajcie śpiochy!!!

Betusia ja też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak najszybciej!!!

Tośka to świetnie że ziółka tak szybko działają... nakręcaj tego męża na przytulaski!

to jest link z ktorego kupowalam TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (917045625) - Aukcje internetowe Allegro
w aptece chyba tez nieram mozna dostac ale ciezko.
pisze ze mozna wykryc caze 7 dnia od owulacji, nawet 7 dni przed terminem spodziewanej @
jednak jak przed terminem @ to z porannego moczu.. a jak po to o kazdej porze dnia..
myslicie ze moge zrobic? czy poczekac do sob?
przypomne ze cykle 33 dniowe, plodne od 15 lutego i przytulasy wlasnie w ten dzien;) a pierwszy dzien ostatniej @ to 1 luty, spodziewanej 6 marca.
pomozcie prosze-jestescie takimi specjalistkami, ja tak bardzo nie moge sie soboty doczekac..
mam jakies klocia w brzusiu...
nie wiem sama co myslec

Ja nie słyszałam, ale jak możesz to napisz jaki to jest test i najlepiej wklej fotkę opakowanie.

WITAJCIE KOBIETKI!!!!

to jest link z ktorego kupowalam TEST CIĄŻOWY TESTY CIĄŻOWE W 24 GODZ. FAKTURA (917045625) - Aukcje internetowe Allegro
w aptece chyba tez nieram mozna dostac ale ciezko.
pisze ze mozna wykryc caze 7 dnia od owulacji, nawet 7 dni przed terminem spodziewanej @
jednak jak przed terminem @ to z porannego moczu.. a jak po to o kazdej porze dnia..
myslicie ze moge zrobic? czy poczekac do sob?
przypomne ze cykle 33 dniowe, plodne od 15 lutego i przytulasy wlasnie w ten dzien;) a pierwszy dzien ostatniej @ to 1 luty, spodziewanej 6 marca.
pomozcie prosze-jestescie takimi specjalistkami, ja tak bardzo nie moge sie soboty doczekac..
mam jakies klocia w brzusiu...
nie wiem sama co myslec

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry