No to i my z wynikami:
Jest znacznie gorzej z wynikami, za to znaczna poprawa w rozwoju, no i kupy sa :-) g stwierdzila paradoksalnie TSH spada....
TSH 0,02 mU/l norma 1,36-8,8
FT4 13,21 mU/l norma 13,9 - 26,1
TSH od kiedy zaczela brac mala hormony strasznie spadlo (w listopadzie miala 6,4)
Endokrynolog dawke jej zwieszyla i zobaczymy.., Miala nadzieje,ze mala upora sie z tymi hormonami, jednak nie dala rade. Stwierdzila,ze ma niedoczynnosc tarczycy wtorna.
Jest znacznie gorzej z wynikami, za to znaczna poprawa w rozwoju, no i kupy sa :-) g stwierdzila paradoksalnie TSH spada....
TSH 0,02 mU/l norma 1,36-8,8
FT4 13,21 mU/l norma 13,9 - 26,1
TSH od kiedy zaczela brac mala hormony strasznie spadlo (w listopadzie miala 6,4)
Endokrynolog dawke jej zwieszyla i zobaczymy.., Miala nadzieje,ze mala upora sie z tymi hormonami, jednak nie dala rade. Stwierdzila,ze ma niedoczynnosc tarczycy wtorna.

Nikoa rozwija się normalnie jak na moje oko siedzi juz pełza do tyłu ma dwa zęby robi papa sroczka kaszkę koci koci wiec chyba jest dobrze a i jeszcze konsultowałam z lekarzem rodzinnym do którego mam zaufanie i babka w miarę jest konkretna tylko mnie jakoś nie potrafi z nawracających infekcja pęcherza wyleczyć i ona nam powiedziała że lekarze endo czasem utrzymuję tsh na niższym poziomi ale czemu to ja tego nie pamiętam już A tak wogóle to gdybym nie musiała rano dawać tej tabletki to bym nawet nie pamiętała ze ona jest chora