reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczynki
Betusia przytulam z powodu @ i trzymam kciuki za następny cykl:) u mnie było 14 :)
ja dzisiaj byłam na zakupkach kupiłam sobie buciki i w realu śpiochy dla synka a jak bedzie dziewucha to bedzie nosiła z samochodzikami :p

reklama
czesc dziewczynki
Betusia przytulam z powodu @ i trzymam kciuki za następny cykl:) u mnie było 14 :)
ja dzisiaj byłam na zakupkach kupiłam sobie buciki i w realu śpiochy dla synka a jak bedzie dziewucha to bedzie nosiła z samochodzikami :p

Hej dziewczyny ja musze dzisiaj zgwałcić mojego W. tak mnie jajniki i podbrzusze boli że chyba 6 raczki bedą :-D takie uczucie jakby się cos tam rozpychało :-D

Betusia tulam mocno.oby następny cykl już był owocny w dzidzie:tak:
Tośka gwałć M a co, niech sobie nie myśli że mu odpuścisz bo jest zmęczony,siła wyższa<czyt.jajniki> wzywa do roboty:-D
Pajeczko fajnie że u Ciebie w porządku a bliźniaki przyjdą jeszcze do Ciebie, może zaraz po synku?:-) podziwiam w ogóle bo ja oczywiście cieszyłabym się że są ale bałabym się mieć bliźniaki:-D zmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.

Betusia tulam mocno.oby następny cykl już był owocny w dzidzie:tak:
Tośka gwałć M a co, niech sobie nie myśli że mu odpuścisz bo jest zmęczony,siła wyższa<czyt.jajniki> wzywa do roboty:-D
Pajeczko fajnie że u Ciebie w porządku a bliźniaki przyjdą jeszcze do Ciebie, może zaraz po synku?:-) podziwiam w ogóle bo ja oczywiście cieszyłabym się że są ale bałabym się mieć bliźniaki:-D zmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.

Słońce może to fasolkinka sobie wije gniazdko :)

hej :)
a mozna pic ziolka i brac lutke???? albo inaczej czy mozna ziolka mieszac z innymi specyfikami????

sprawdzę na sobie i dam znać ;-) Lutka mi zatrzyma owu, a ja tak po cichutku myślę, że jak ziółka będę pić to może owu przyjdzie wcześniej (przed Lutką) ;-):tak:

a ja zaklepoje sobie termin porodu na listopad :-D nie grudzien bo ja sie w grudniu urodzilam

a ja czytałam twój poród :tak: szczęściaro cesarkę miałaś ;-)

Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...

ale szansa jest :tak:

zabka a jak myslisz kiedy mozna zrobic taki test najszybciej??
ja w sob mam trmin @ to jeszcze az 4 dni;(

jak ci nie szkoda testów to próbuj jutro z rana 1 zrobić :tak:

czesc dziewczynki

superowo :tak:

zmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.

a może owu się zbliża pełną parą :tak: a jak po owu to może fasolinka miejsce se robi;-):-)

reklama
Do góry