reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Betusia tulam mocno.oby następny cykl już był owocny w dzidzie:tak:
Tośka gwałć M a co, niech sobie nie myśli że mu odpuścisz bo jest zmęczony,siła wyższa<czyt.jajniki> wzywa do roboty:-D
Pajeczko fajnie że u Ciebie w porządku a bliźniaki przyjdą jeszcze do Ciebie, może zaraz po synku?:-) podziwiam w ogóle bo ja oczywiście cieszyłabym się że są ale bałabym się mieć bliźniaki:-D zmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.

chyba się uda zgwałcić :) mój W. kupił czerwone winko na wieczór więc dziewczynki nie posiedze z Wami dzisiaj :)

dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodu
nie jestes sama - ja tez mam chandre i humory jakieś dziwne

reklama
dziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodu

wypędź chandrę:tak: cykle zależą od wielu czynników.pogoda,stres,choroby.ja też miałam zupełnie nietypowy cykl i byłam pewna że jestem w ciąży.no cóź ciąży nie ma ale mam nauczkę.nie mogę każdej inności we mnie interpretować jako ciążę lub ewidenty jej brak.trzeba doszukiwać się normalności w tym wszystkim.ten cykl jest inny bo: i tu wymienić każdy inny argument poza ciążą lub jej brakiem:-D musimy się wyluzować.bo właśnie ten stres zmienia nam cykl:tak: ja taka jestem mądra a jak przyjdzie co do czego to sama myślę tylko o jednym <czyt.CIĄŻA na bank>:-D:-D:-D

Olkale no pewnie :tak: Pani Teresa Pierzchało-Zakrzewska, przyjmuje na Chodkiewicza 56. Numer telefonu znajdziesz na stronie jak wpiszesz w google. Tylko ze od 12 marca idzie na urlop, wraca 29 marca :-(
ok ten cykl i tak już mam zaplanowany...szukam w Bydzi kogos dobrego...

Betusia przykro mi... tylko czemu ta @ sie spoznila... Dostalam trzynastke!!! Ale sie ciesze! Chociaz jedna dobra wiadomosc dzisiaj...
Maćku gratuluję...super wiadomosc jak kaska wpadnie :)

ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestać:baffled: jak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.

no widzisz moje pytanie uważajcie za nieakutalne bo jakoś na 14dc nie 9widzę śluzu płodnego więc chyba kicha w tym cyklu
wiesz lena bo taki straszek jestem
moze na zewnatzr jest niepłodny...a jeśli to prawda to znaczy, z,e z Twoją owulacja cos nie gra...oby ta babka do której idziesz okazała się sensowna...Bozie dopomóż

chyba się uda zgwałcić :) mój W. kupił czerwone winko na wieczór więc dziewczynki nie posiedze z Wami dzisiaj :)
to miłych miłosci zyczę

jestem juz, dostepna...godzine starciałm na gadanie bez sensu przez telefon...

nie jestes sama - ja tez mam chandre i humory jakieś dziwne

i o to chodzi, winko wieczorową porą i przytulanka bez myślenia Tosiu kochana o fasolce:tak: myśl tylko o swoim W.i już z góry życzę żeby ten wieczór jak i noc były bardzo udane:tak::-)

Witam się ponownie!!!

Ja tak dzisiaj doskakuje, ale już jestem dłuższą chwilkę.

Betusia szkoda że @ przylazła...

Zaraz sie cofam i poczytam co jeszcze się wydarzyło.

U mnie chyba też @ idzie wielkimi krokami...brzuch mnie naparza strasznie!

Jest ktoś wogóle jeszcze ?!?

reklama
ja tego szczerze nie rozumiem czemu zaprzestać:baffled: jak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.
Masz absolutna racje. Ja tez moze przez dwa cykle swirowalam, ze nie bede pic, bo moze fasolka itd. Ale juz mi przeszlo;-) Bo ile fajnych imprez by mnie przez to ominelo?!;-) A fasolki jak nie bylo tak nie ma:tak:

A widzisz!!!
Dobrze go wymecz;-)

Rozumiem, ze to tez jakies ziolka sa...?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry