Betusia tulam mocno.oby następny cykl już był owocny w dzidzie
Tośka gwałć M a co, niech sobie nie myśli że mu odpuścisz bo jest zmęczony,siła wyższa<czyt.jajniki> wzywa do roboty
Pajeczko fajnie że u Ciebie w porządku a bliźniaki przyjdą jeszcze do Ciebie, może zaraz po synku?:-) podziwiam w ogóle bo ja oczywiście cieszyłabym się że są ale bałabym się mieć bliźniakizmykam na obiad.brzuch mnie boli jak na @...dziewczynki dlaczego?i to bardzo boli....a połowa cyklu jest.
chyba się uda zgwałcić
nie jestes sama - ja tez mam chandre i humory jakieś dziwnedziękuję tylko ostatnio często dopada mnie chandra z tego powodu

jak ciągle w połowie cyklu cos nam będzie wypadało to mamy odkładać skoro i tak ciężko w ciążę zajść?lekarz może musi coś powiedzieć ale ja bym slońce nie rezygnowała.w 1 ciąży w 5 miesiącu brałam antybiotyk tak się rozchorowałam.i ok.a początki ciąży są zawsze jedną wielką niewiadomą ale my mimo tego że się staramy musimy normalnie żyć.a alkohol?nie tkne go w ciąży.ale to nie znaczy że teraz mam go w ogóle nie pić bo mogę być w ciąży.uważam że lekarz powinien po prostu dać Ci kochana jakiś mało inwazyjny antyboityk.