reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zapomnialam dodac ze jestem z bydgoszczy ;p
kurcze na NFZ musze pomysleć...sporo nas tu statnio z Bydgoszczy się zalogowało...

bedzie fasolka zobaczysz!!!!!!!
ja jestem nastawiona ze teraz zachodze i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!
ja byłam i zwiątpiłam po tym co on mi powiedział

aaaa i odebrałam dzis wyniki hormonków są dobre, tzn. te które odebrałam, tylko testosteron w górnej granicy normy....

:szok:zarażacie się nawzajem tym optymizmem i zdecydowaniem widzę :laugh2:

a ja jestem nastawiona że w tym miesiącu nie zaszłam i trzeba ostro zakasać rękawy w następnym pod fachowym okiem pana doktora :tak:

no no i dlatego codziennie testy robisz ?;-) ja myśle, ze łudzisz sie ajk każda z nas pod koniec cyklu...a w sumie to niby dlaczego nie maiałbyś byc co? :-D:-D

reklama
byłam dziś u tego gina II czyli prywatnie, jezdze do Szubina do niego ok 40 km...Ameryki nie odkrył, ale zrobił USG. mam dominujący pecherzyk znów w lewym jajniku 10x15 (dziwne bo kłuje mnie prwy jajnik?)
Ma u mnie plusa, bo zostawił sobie wszystkie wyniki badań i usg jakie do tej pory robiłami chce je wszystkie przejrzeć do soboty, bo mam u niego byc na monitoringu...ogólnie w porzadku facet, śmieszny trochę, ale nie o poczucie humoru chodzi, tylko tak sie smiesznie zachowuje...cały czas gada:-D

zmartwiłąm się, bo on odradza mi staranka w tym cyklu ze wzgl na HSG...no nie wiem co o tym mysleć, mówił o tym, ze pzry cewnikowaniu bedzie ranka w szyjce macicy...

ogólnie bardzo dobre wrazenie i co dziwne, nie wziąl jeszcze kasy odemnie...powiedziął, ze jak skończymy cykl to policzymy...mam nadzieję,z e mnie nie skasuje wtedy 1500 czy coś :-D
Ciesze sie, ze Ci sie podobalo:tak:;-)

kurcze na NFZ musze pomysleć...sporo nas tu statnio z Bydgoszczy się zalogowało...
Wlasnie - forum regionalne zaczyna sie tu robic;-) Ja tu nie pasuje;-)

Wlasnie - forum regionalne zaczyna sie tu robic;-) Ja tu nie pasuje;-)[/QUOTE]
kurcze porodówki u Nas beda u Nas niewydolne pod koniec roku :)

Wlasnie - forum regionalne zaczyna sie tu robic;-) Ja tu nie pasuje;-)[/QUOTE]

pasujesz pasujesz oprócz regionu łączy nas mocniejsza więź :tak:

Batonik trzymam kciuki żeby @ nie przylazła!!!A jakies objawy??????

Moze jeszcze za wcześnie na tescik? Ja tez mam zawsze wszystkie objawy ciazy a i tak @ przyłazi!!
Tylko ze najgorsze jest to czekanie czy bedzie fasolka?czy @ przylezie? W głowe idzie dostac od tego !!!!!

ja byłam i zwiątpiłam po tym co on mi powiedział

aaaa i odebrałam dzis wyniki hormonków są dobre, tzn. te które odebrałam, tylko testosteron w górnej granicy normy....

no no i dlatego codziennie testy robisz ?;-) ja myśle, ze łudzisz sie ajk każda z nas pod koniec cyklu...a w sumie to niby dlaczego nie maiałbyś byc co? :-D:-D

nom może i się łudziłam ale po 3 testach w tym mcu to raczej nie mam złudzeń, a po tym dzisiejszym to już coś powinno być widać chyba co

dlaczego nie? bo byłam niegrzeczna :laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku
chciałam sie jeszcze raz poradzić Ciebie o to badanie HSG i staranka późniejsze... Ten dzisiejszy gin powiedział mi, ze to badanie moze spowodować rane na szyjce...co myslisz o tym?

a ja trzymam mocno kciukaski :tak:

podaj stronkę, gdzie można go kupić za te 75 zł?? ;-) może się skuszę, bo widzę, żejakiś fajny jest :tak: co prawda nigdy żadnego nie używałam, ale kto tam wie jak długo będę się starać :dry: może warto se kupić :tak:
clearblue test, Kosmetyki i Perfumy za granicą taniej na eBay, clearblue test największy wybór, niskie ceny.

od koloru do wyboru wystarczy sie zarejestrowac i kupowac :tak:

Kobietki
wlasnie..a znacie jaqkiegos dobrego gina na NFZ?
jezeli to mozliwe oczywiscie..

ja czekam do sob..
to czekanie jest straszne;(
moj jest bardzo fajny ale niewiem z kad jestes bo on przyjmuje w naszym zadupiu i w grudziadzu i w grudziadzu jest ciagle na ginekologi ipoloznictwie w szpitalu i porody odbiera ale ja rodzilam w swieciu wiec byl inny gin

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gdzie jest Erba, ona chyba chce żebyśmy dostały zawału, albo już spija z mężem piccolo i ani myśli nam powiedzieć o fasolince

reklama
Do góry