reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:tak:najwazniejsze, ze lekarz dobry jest :tak:

bedzie dobrze :tak: pij ziółka, a nóz pomoga :tak:;-):-)

Kobietki, a u mnie rewolucja na całego :szok: I nie wiem czy się cieszyć czy martwić :baffled: Lewy jajnik kuje jak szalony i jeszcze plamienia po @ mam (a dziś 10dc) - tylko dziś już lekki brąz.
Tylko to kłucie martwi mnie... Któraś tak w wym dniu też ma?? Ja zawsze mam długie cykle i późno kuje... może cykl będzie krótszy lub ziółka pomagają (nr. 3)... :confused:

to fakt..najważniejszy lekarz... alebo wiara
;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?

Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-:)baffled:
cały czas tzrymam kciuki, zeby nie przyszła @

:sorry2:Maćku jak tam w pracy po wolnym :confused: wpadłaś już w wir pracy :confused: bo ja niespecjalnie :baffled:
ja po zadnym wolnym nie wpadam w wir racy...choć oststnio to się zmuszam, bo tak mnie wkrecili w jakieś organizacje spotkań, ze nawet na BB nie mam czasu..o któej ja tu do Was zagladam...skandal :)

A po drugie?:-p
Moze ale nie musi;-) Bo lekarze twierdza, ze dobrze brac na 3 miesiace przed ciaza - a ze u mnie te trzy miesiace sie tak jakos wydluzyly...;-)
Ja juz w sumie biora prawie od roku, ale mialam dluzsza przerwe. Teraz skonczylo mi sie opakowanie i znowu sobie troche odpoczne:tak:
no całe szczeście,z e skracacie je...

ja też już jestem aktywna bo mój R mnie do sklepu wyciągnął bo mu się żelek zachciało :tak::-D sama nie wiem już kto u nas zachodzi w ciążę ja czy on :laugh2:
no to tylko potwierdza fakt, ze każdy ma zachcianki nawet facet, a nie tylko kobieta w ciazy

Batonik trzymam kciuki żeby @ nie przylazła!!!A jakies objawy??????

Olkale a co tam u Ciebie ? nie wiem co sie u was dzieje bo nie moge Was nadrobic!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
byłam dziś u tego gina II czyli prywatnie, jezdze do Szubina do niego ok 40 km...Ameryki nie odkrył, ale zrobił USG. mam dominujący pecherzyk znów w lewym jajniku 10x15 (dziwne bo kłuje mnie prwy jajnik?)
Ma u mnie plusa, bo zostawił sobie wszystkie wyniki badań i usg jakie do tej pory robiłami chce je wszystkie przejrzeć do soboty, bo mam u niego byc na monitoringu...ogólnie w porzadku facet, śmieszny trochę, ale nie o poczucie humoru chodzi, tylko tak sie smiesznie zachowuje...cały czas gada:-D

zmartwiłąm się, bo on odradza mi staranka w tym cyklu ze wzgl na HSG...no nie wiem co o tym mysleć, mówił o tym, ze pzry cewnikowaniu bedzie ranka w szyjce macicy...

ogólnie bardzo dobre wrazenie i co dziwne, nie wziąl jeszcze kasy odemnie...powiedziął, ze jak skończymy cykl to policzymy...mam nadzieję,z e mnie nie skasuje wtedy 1500 czy coś :-D

Nie wierzę już w moje objawy:baffled: bo mam je regularnie co miesiąc :laugh2:
dziś znowu zrobiłam sikacza i nic jedna czerwona krecha :-(

poza tym to lewy jajnik nadal boli, kawa mi smakuje, mam dwie mega żyły na cyckach i swędzi mnie lewy sutek :laugh2::laugh2::laugh2:

No to może jakis co zna sie na swojej robocie i zalezy mu na człowieku a nie tylko na kasie.
robisz jakis zabieg?bo nie pamietam?

Nie wierzę już w moje objawy:baffled: bo mam je regularnie co miesiąc :laugh2:
dziś znowu zrobiłam sikacza i nic jedna czerwona krecha :-(

poza tym to lewy jajnik nadal boli, kawa mi smakuje, mam dwie mega żyły na cyckach i swędzi mnie lewy sutek :laugh2::laugh2::laugh2:

Moze jeszcze za wcześnie na tescik? Ja tez mam zawsze wszystkie objawy ciazy a i tak @ przyłazi!!
Tylko ze najgorsze jest to czekanie czy bedzie fasolka?czy @ przylezie? W głowe idzie dostac od tego !!!!!

reklama

Moze jeszcze za wcześnie na tescik? Ja tez mam zawsze wszystkie objawy ciazy a i tak @ przyłazi!!
Tylko ze najgorsze jest to czekanie czy bedzie fasolka?czy @ przylezie? W głowe idzie dostac od tego !!!!!

:baffled:to fakt , ale ja już chyba odpuściłam sobie ten cykl i już się tak nie napalam:laugh2: jak w piątek dostane @ to zaraz dzwonię do ginka i idę na badanko :tak:

Do góry