Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po drugie?dziewczyny podczytuję zaległości i czytam że dużo z was bierze folik.dlaczego przecież po pierwsze jak długo bierzesz to możesz dostać wysypkę

na czym?hmmm z tym uczuleniem to może być fakt chociaż ja już sama nie wiem od czego dostałam od antybiotyku czy od foliku bo mam tylko na plapce![]()
Apo-Discounter.pl - Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 20 stk Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 4268751A to nie jest ten który tutaj jest za 530zł Apo-Discounter.pl ???
jajnik z pecherzykiem czyli prawy tylko wczoraj i przedwczoraj kul troche i to na tyle wiec nawet niewiem kiedy sie @ spodziewac mam tylko nadzieje ze przyjdzie szybciej niz ostatnio
na buzi hihihina czym?
Aaaaaaaaa - teraz rozumialamna buzi hihihi

jqak co to zabka moze przetlumaczyc z polskiego na nasze hihihihAaaaaaaaa - teraz rozumialam![]()

;-)cześć laseczki jak tam samopoczucia?
Ja mam maksymalnego stresa, do niechcianej @ zostały tylko 2 dni a jakoś mam przeczucie że jednak przyjdzie :-baffled:
mi zostaly 3 dni- do soboty...
odliczmy razem...?

Apo-Discounter.pl - Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 20 stk Clearblue Fertilitaets Teststaebchen 4268751
to taki jest tylko za granica kosztuje na nasze 50 zl +25 zl przesylka
co prawda nigdy żadnego nie używałam, ale kto tam wie jak długo będę się starać
może warto se kupić 
Scully patrzę na Twojego suwaczka i dobrze widzę że masz takie długie cykle?