reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja musze wziasc sie za pisanie pracy mgr..
ale jakos natchnienia brak..
spac sie chche tylko;p

:baffled:to chyba ta zmierzła pogoda bo ja też bym chętnie tylko spała szczególnie jak wyglądam za okno bo taką pogodę to tylko przespać :laugh2:

Powiem szczerze, ze wspolczuje... Ja to przerabialam calkiem niedawno i baaaardzo sie ciesze, ze mam to juz za soba:tak:
A co studiujesz i jaki masz temat pracy? Bronisz sie w tym roku?

To fakt ja też nie zazdroszczę:no:, chociaż ja się broniłam prawie rok temu to do dziś wspominam te męki przed kompem i brak weny twórczej :laugh2: swoją drogą dobrze że wtedy nie byłam tak uzależniona od BB :laugh2:

reklama
:baffled:to chyba ta zmierzła pogoda bo ja też bym chętnie tylko spała szczególnie jak wyglądam za okno bo taką pogodę to tylko przespać :laugh2:

To fakt ja też nie zazdroszczę:no:, chociaż ja się broniłam prawie rok temu to do dziś wspominam te męki przed kompem i brak weny twórczej :laugh2: swoją drogą dobrze że wtedy nie byłam tak uzależniona od BB :laugh2:

studiuje resocjalizacje z profilatyka spoleczna i robie podyplomowke z nauczania przedszkolnego i wczesnoszkolnego- tak w czwerwcu obrona- w sumie dwie;)

Chcesz pracowac z malymi dziecmi? Podziwiam... Ja jak mam lekcje z kl I to sie strasznie mecze...

ja to uwielvbiam- wyssalam to chyba z mlekiem matki;)
a czego uczysz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry