• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja musze wziasc sie za pisanie pracy mgr..
ale jakos natchnienia brak..
spac sie chche tylko;p

:baffled:to chyba ta zmierzła pogoda bo ja też bym chętnie tylko spała szczególnie jak wyglądam za okno bo taką pogodę to tylko przespać :laugh2:

Powiem szczerze, ze wspolczuje... Ja to przerabialam calkiem niedawno i baaaardzo sie ciesze, ze mam to juz za soba:tak:
A co studiujesz i jaki masz temat pracy? Bronisz sie w tym roku?

To fakt ja też nie zazdroszczę:no:, chociaż ja się broniłam prawie rok temu to do dziś wspominam te męki przed kompem i brak weny twórczej :laugh2: swoją drogą dobrze że wtedy nie byłam tak uzależniona od BB :laugh2:

reklama
:baffled:to chyba ta zmierzła pogoda bo ja też bym chętnie tylko spała szczególnie jak wyglądam za okno bo taką pogodę to tylko przespać :laugh2:

To fakt ja też nie zazdroszczę:no:, chociaż ja się broniłam prawie rok temu to do dziś wspominam te męki przed kompem i brak weny twórczej :laugh2: swoją drogą dobrze że wtedy nie byłam tak uzależniona od BB :laugh2:

studiuje resocjalizacje z profilatyka spoleczna i robie podyplomowke z nauczania przedszkolnego i wczesnoszkolnego- tak w czwerwcu obrona- w sumie dwie;)

Chcesz pracowac z malymi dziecmi? Podziwiam... Ja jak mam lekcje z kl I to sie strasznie mecze...

ja to uwielvbiam- wyssalam to chyba z mlekiem matki;)
a czego uczysz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry