reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to moze musimy sobie calkiem odpuscic kuzynka meza 10 lat sie starala i leczyla i jak juz sie poddali i stwierdzili ze beda miec tylko 1 dziecko to bach zaszla i 2 tyg temu urodzila spora dziewuszke :-D
I właśnie dlatego ja postanowiłam nie mierzyć tempki, kochać się z M kiedy chce a nie kiedy mam niby dni płodne i na razie jeszcze nie poszłam do lekarza.dziewczynki ja słyszałam już tyle razy, że jak ludzie odpuszczali to nagle im się udawało:tak: my za bardzo tym żyjemy.pisze MY bo sama taka jestem:-D wiem że jak się o tym nie myśli za dużo< bo uprawiając sex zawsze jest możliwośc zajścia w ciążę i zawsze trzeba mieć to na uwadze:-)> to się nagle zachodzi.wiem coś o tym;-):-D

reklama
I właśnie dlatego ja postanowiłam nie mierzyć tempki, kochać się z M kiedy chce a nie kiedy mam niby dni płodne i na razie jeszcze nie poszłam do lekarza.dziewczynki ja słyszałam już tyle razy, że jak ludzie odpuszczali to nagle im się udawało:tak: my za bardzo tym żyjemy.pisze MY bo sama taka jestem:-D wiem że jak się o tym nie myśli za dużo< bo uprawiając sex zawsze jest możliwośc zajścia w ciążę i zawsze trzeba mieć to na uwadze:-)> to się nagle zachodzi.wiem coś o tym;-):-D
święte słowa dlatego nie liczę nie mierzę tylko czekam ale powoli już czekam tylko na @ więc fasolka sama przyjdzie wspomogę tylko ziółkami no i jeszcze nie długo zobaczę co powie nowa pani doktor, jak mnie załamie to daje sobie spokój

lopop niska ale mialam zawsze 36,20 czasem nwet 36.10 a tera ciut wyzsza po ziolach... a heparyne musz ebrac bo mam zespol fosfolipidowy oona jest a rozrzedzenie krwi...

hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .

hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .
trzymam kciuki za fasolinkę i pocichutku gratuluję

lopop jutro ide podglad zrobic to se okaze a owulki nie mialam od porodu... niestety juz tyle czasu wiec mam nadzieje ze ziola pobudza moje jajniki dosc porzadnie po tak dlugim leniuchowaniu

erba ob byla fasolka :)

reklama
święte słowa dlatego nie liczę nie mierzę tylko czekam ale powoli już czekam tylko na @ więc fasolka sama przyjdzie wspomogę tylko ziółkami no i jeszcze nie długo zobaczę co powie nowa pani doktor, jak mnie załamie to daje sobie spokój
no właśnie ziółka to dobra sprawa i też je sobie chyba kupię bo to będzie mi dobrze działało na głowę;-) tzn: piję i zachodzę, wierzę i jest:-) zastanawia mnie dlaczego lekarze czasami tak okrutnie odbierają komuś nadzieję? przecież słyszę coraz częściej że ktoś nie miał mieć dzieci i ma więc o co do cholery chodzi?po co oni tyle na tych studiach siedzą?:wściekła/y:
ok kochane zegnam sie bo juz padam na twarz dobranoc
dobranoc słoneczko.wyśpij się bo jutro będzie nowy,piękny dzień:tak:

Do góry