maćku
chciałam sie jeszcze raz poradzić Ciebie o to badanie HSG i staranka późniejsze... Ten dzisiejszy gin powiedział mi, ze to badanie moze spowodować rane na szyjce...co myslisz o tym?
NIe bardzo rozumiem co ma ranka na szyjce do ciazy?

Przeciez lekarze nawet nadzerki nie usuwaja, jesli sie ktos stara.
Ja jak mialam to badanie to ani moj gin, ani lekarz, ktory je wykonywal nie powiedzial mi, ze w tym cyklu mam sie nie starac
ostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?
Ja tez nad tym myslalam, bo czesto jest tak, ze mnie M budzi jak np idzie na 6 do pracy. Ale ja zasypiam dalej i mierze pozniej o normalnej porze. Bo jesli sie nie wstaje, to chyba nie powinna byc zaklocona... Przeciez w zasadach pomiaru jest powiedziane, ze trzeba mierzyc po conajmniej 3 godz wypoczynku. Ale czy to onacza sen?
W moim przypadku wykresy tempki tez nie odzwierciedlaja rzeczywistosci - skok jest a owulka niekoniecznie, albo nie taka jaka powinna byc. Ale gdy odkad mierze, wiec kiedy sie spodziewac @, bo mi tempka spada
hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .
W takim razie mocno trzymam kciuki!!!
ja nie wiem czy mi sie uda zostac jeszcze mama 2010 chyba juz sie zapalpie na 2011 bo watpie ze w marcus ie uda.... a za przedwczesny porod to ja juz dziekuje
Ja chyba tez

A data 2010 tak mi sie podoba;-)
staram sie , ale wiesz to samo nachodzi , w zeszlym cyklu tez sie nie utrzymalo
I boję sie normalnie na maxa , bo chciala podtrzymac ale mowi jak cos bedzie , jakies wady .
Tez mi sie wydaje, ze lepiej niech teraz sie wyjasni, czy ma szanse przezyc, czy nie... niz np w 4 miesiacu...