reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wiesz generalnie jest dobrym lek , wie co i jak to teraz pewnie ma racje i tak pow ,
moze sie zagniezdzi na dobre , zobaczymy czas pokaze
wiesz rozumiem tylko że takie słowa zawsze bolą matkę skoro już zaszła

kochana szczęściaro żegnam się , Tobie też radzę tym bardzie że musisz o siebie dbać. Dobrej nocki życzę i spokojnych snów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz rozumiem tylko że takie słowa zawsze bolą matkę skoro już zaszła
no dokladnie , wiesz na poczatku szook . ale pocieszylyscie mnie wiec moze sie uda bedzie tak jak z moim pecherzykiem byl maluski a po 2 dniach okazał sie supeerowwyyy :)

kochana szczęściaro żegnam się , Tobie też radzę tym bardzie że musisz o siebie dbać. Dobrej nocki życzę i spokojnych snów.

oki ja tez zycze dobrej nocki
papatki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maćku
chciałam sie jeszcze raz poradzić Ciebie o to badanie HSG i staranka późniejsze... Ten dzisiejszy gin powiedział mi, ze to badanie moze spowodować rane na szyjce...co myslisz o tym?
NIe bardzo rozumiem co ma ranka na szyjce do ciazy?:confused: Przeciez lekarze nawet nadzerki nie usuwaja, jesli sie ktos stara.
Ja jak mialam to badanie to ani moj gin, ani lekarz, ktory je wykonywal nie powiedzial mi, ze w tym cyklu mam sie nie starac:no:

ostatnio wieczorkiem zastanawiam sie czy dziś też sie obudze, nieraz wybudzam sie ok 4 i nie spie do rana..zastanawiam sie jak mierzyć w takie dni temp...?
Ja tez nad tym myslalam, bo czesto jest tak, ze mnie M budzi jak np idzie na 6 do pracy. Ale ja zasypiam dalej i mierze pozniej o normalnej porze. Bo jesli sie nie wstaje, to chyba nie powinna byc zaklocona... Przeciez w zasadach pomiaru jest powiedziane, ze trzeba mierzyc po conajmniej 3 godz wypoczynku. Ale czy to onacza sen?:confused:

słuchaj bo ja pokazywałam te wykresy lekarzom i juz o tym pisałam jeden mówił że nie mam owu, ten ordynator od laparoskopii do mnie że widać że owu jest:baffled::baffled::baffled: zgłupiałam doszczętnie potem korzystałam z testów owu a teraz ide na żywioł:rofl2:
W moim przypadku wykresy tempki tez nie odzwierciedlaja rzeczywistosci - skok jest a owulka niekoniecznie, albo nie taka jaka powinna byc. Ale gdy odkad mierze, wiec kiedy sie spodziewac @, bo mi tempka spada:tak:

hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilke pow co u mnie po badaniu .
Wypatrzyła moja gin kurcze zapomnialam jak sie to fachowo nazywa w kazdym razie jest ma 1.2mm na miesiaczke za duze na ciaze za malo chciala dac luteinę , ale pytala sie czy nie zostawic tego matce naturze bo gen zeby nie bylo wad . jak nie bedzie malpy do sob mam zrobic testa jak wyjdzie pozyt to za tydz do ginka .
W takim razie mocno trzymam kciuki!!!:tak:

ja nie wiem czy mi sie uda zostac jeszcze mama 2010 chyba juz sie zapalpie na 2011 bo watpie ze w marcus ie uda.... a za przedwczesny porod to ja juz dziekuje :(
Ja chyba tez:tak: A data 2010 tak mi sie podoba;-)
staram sie , ale wiesz to samo nachodzi , w zeszlym cyklu tez sie nie utrzymalo
I boję sie normalnie na maxa , bo chciala podtrzymac ale mowi jak cos bedzie , jakies wady .
Tez mi sie wydaje, ze lepiej niech teraz sie wyjasni, czy ma szanse przezyc, czy nie... niz np w 4 miesiacu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry