• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki ale dzxis sie ladny dzien zaczal sloneczko swieci tylko niewiem po jaka holere ten mroz hihihi a ja juz lepszy mam humor niz w czoraj juz spokojniej do tego wszystkiego podchodze oczywiscie nikt z rodziny niewie ze siue staramy bo by mi tylko ciagle gadali i sie wypytywali tylko moja super szwagierka wie bo super babka z niej i o wszystkim sobie gadamy jak siostry bo ja siostry niemam :zawstydzona/y: ale ja traktuje jak siostre :tak:

To świetnie że humor już lepszy. My o naszych starankach też nikogo nie informujemy... i wiecie tylko WY ;-)

Żabko zamówiłam ten test owulacyjny. Obniżyła cenę do 99zł + 10zł wysyłka i napisała że jak będzie ktoś chciał to może więcej ściągnąć.

reklama
dzieki dziewuchy za kciuki :)

olkale ja wlasnie dlatego nie zdecydowalam sie na histero bo nie chcialam czekac ze starankami :) kazdy lekarz i to mowil z enie dosc ze rana to mechanicznie jest rozwierana delikatnie i ze trzeba kolejny cykl rzeczekac po tym zabiegu wiec ja nie robi :)
tylko po wizycie koniecznie daj znac jak bylo i co i jak :tak: ja bede czekac na forum pozniej na dobre wiesci :tak:

To świetnie że humor już lepszy. My o naszych starankach też nikogo nie informujemy... i wiecie tylko WY ;-)

Żabko zamówiłam ten test owulacyjny. Obniżyła cenę do 99zł + 10zł wysyłka i napisała że jak będzie ktoś chciał to może więcej ściągnąć.
przeciez ona go miala wystawionego za 99 zl czyli nic nieobnizyla a ja chyba sobie kupie z 50 sztuk tych zwyklych i najwyzej je bede robic albo kupie ten z ebay mam nadzieje ze jest wielokrotnego uzytku a jak nie to zrobie sobie zapas tych paskowych bo pisalam ze sversonka ze te testy to tez sie nowe kupoje po tych 7 uzyciach wiec mi szkoda kasy bo paskow do nich nieidzie dokupic :-( wiec kaszana :baffled:

przeciez ona go miala wystawionego za 99 zl czyli nic nieobnizyla a ja chyba sobie kupie z 50 sztuk tych zwyklych i najwyzej je bede robic albo kupie ten z ebay mam nadzieje ze jest wielokrotnego uzytku a jak nie to zrobie sobie zapas tych paskowych bo pisalam ze sversonka ze te testy to tez sie nowe kupoje po tych 7 uzyciach wiec mi szkoda kasy bo paskow do nich nieidzie dokupic :-( wiec kaszana :baffled:

Wczoraj był wystawiony za 120zł i napisała do mnie że obniża do 99zł. Zamówiłam i czekam aż przyjdzie. Zobaczymy co to za wynalazek.
Ja te paskowe z allegro miałam ale one mi się wydają jakieś takie nie pewne, choć teraz już nic chyba nie daje pewności.

Wczoraj był wystawiony za 120zł i napisała do mnie że obniża do 99zł. Zamówiłam i czekam aż przyjdzie. Zobaczymy co to za wynalazek.
Ja te paskowe z allegro miałam ale one mi się wydają jakieś takie nie pewne, choć teraz już nic chyba nie daje pewności.
ja tez mialam juz te paskowe z allegro ale znalazlam na allegro tez te co w aptece raz kupilam i chyba te zamowi mimo ze sa drozsze ale wydaja mi sie pewniejsze zamowie je sobie jak @ przyjdzie

ok kochane ja zmykam haftowac moje male cudenka huihihi wpadne do was pozniej pa :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)witam Kochane staraczki - skrobaczki :laugh2: już od rana skrobią pełną parą :laugh2:

ja dziś leniuchowałam do 10 i musiałam się zmusić do wstania bo pewnie bym jeszcze ze 2 h pospała :rofl2: ale to skandal :baffled:

Hej dziewczynki witam się porannie !

postaram się nadrobić to co naskrobałyście wieczorekim - ja niestety nie miałam mocy na siedzenie przy kompie :-( zaczynają wracać do mnie złe humory, może spowodowane jest to tym że moja teściowa angazuje wszystkich do okoła w zakup wózka dla syna mojego szwagra który ma się urodzić w kwietniu - nie moge o tym słuchac już :-( jakby sobie sami nie mogli tego kupić na allegro :wściekła/y:
z kazdą pierdołą dzwoni do mojego W. a mi się nie chce o tym słychać a co dopiero gadać :-(
przepraszam za te żale ale nie mam się komu wygadać - niestety

Miłego dnia dziewczynki
to dobrze że się nam żalisz kochana,przecież trzeba takie rzeczy wyrzucać z siebie:tak: to jest nie do pomyslenia, czy oni nie widzą jak wielką przykrość Wam sprawiają?zero taktu:no: Tosiu my Cię rozumiemy doskonale w tym temacie pamiętaj o tym:tak:
hej kobietki ale dzxis sie ladny dzien zaczal sloneczko swieci tylko niewiem po jaka holere ten mroz hihihi a ja juz lepszy mam humor niz w czoraj juz spokojniej do tego wszystkiego podchodze oczywiscie nikt z rodziny niewie ze siue staramy bo by mi tylko ciagle gadali i sie wypytywali tylko moja super szwagierka wie bo super babka z niej i o wszystkim sobie gadamy jak siostry bo ja siostry niemam :zawstydzona/y: ale ja traktuje jak siostre :tak:
mówiłam, a raczej pisałam Ci wczoraj kochana że dziś będzie lepszy dzień:-) cieszę się że już masz lepsze samopoczucie,tak trzymaj:tak:
Witam się z późnego rana;-)
mam duży problem.wczoraj podczas przytulanek dosłownie rozrywało mi chyba jajniki:szok: nie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić:zawstydzona/y:

Żabko to podaj proszę link to tych lepsiejszych testów z allegro.

batonik24 heloł ;-)

Lena-R to pewnie przytulanki będą owocne! Może armia tak zadziałała... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry