Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)idę zrobić kawusię co by mi się oczka dobrze otworzyły![]()
to dobrze że się nam żalisz kochana,przecież trzeba takie rzeczy wyrzucać z siebieto jest nie do pomyslenia, czy oni nie widzą jak wielką przykrość Wam sprawiają?zero taktu
Tosiu my Cię rozumiemy doskonale w tym temacie pamiętaj o tym
mówiłam, a raczej pisałam Ci wczoraj kochana że dziś będzie lepszy dzień:-) cieszę się że już masz lepsze samopoczucie,tak trzymaj
Witam się z późnego rana;-)
mam duży problem.wczoraj podczas przytulanek dosłownie rozrywało mi chyba jajnikinie wiem o co chodzi.wcześniej też mnie pobolewały ale wczoraj to już masakra.i było strasznie dużo śluzu.przepraszam za opis.ale tylko Wam mogę o tym napisać i się poradzić
![]()
ja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(dzięki kochanaja już nie ma siły - nie chce mi się nawet tam jeżdzić :-(
a najgorsze jest to że oni angazują w każdy zakup moja teściową tj ciągna kase od niej a ta się żali mojemu W. - dostała kartke co ma kupic dla wnuka - żałosne
Takie zakupy dla mnie byłby przyjemnością i nie miałabym ochoty komus tego zlecać :-(
Druga sprawa moje chrześniaczka w niedziele kończy 2 lata i nie wiem co mam jej kupić może macie jakieś pomysły - nie wiem co taka dwulatka powinna dostać :-(
Trzecia sprawa od wtroku ciągnie mnie podbrzusze że wytrzymac nie mogę :-( napewno nie fasolka bo staranka były we wtorek wieczorem :-(
Przepraszam Was dziewczynki za wisielczy humor :-( - mega turbo wielka chandra

i nie denerwuj, tak już jest że czasem inni nie zwracają uwagi na to co czujesz i na Twoje problemy, liczą się tylko oni tu i teraz i nikt inny, ale takich ludzi nie zmienimy i ich nastawienia
jedynie możemy starać się nie zwracać uwagi, ja do dziś sądzę że to było złośliwe że moja przyjaciółka właśnie zaszła w 3 ciąże kiedy ja się staram i nie mogę
(żart- ona wpadła) 
batonik24 a kiedy ostatnio testowałaś ?
niestety wczoraj po południu i nic jedna czerwona krecha, już nie mam złudzeń że @ przylezie :-(