reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
odrobina nadziei zostanie do jutra

Ja też już czekam na @, i wkurzam się bo dalej jej nie ma. Wczoraj rano zrobiłam test ale też I krecha. I ja nie czuję się na dzidzię.
Będę dzisiaj u ginka po zwolnienie to powiem mu że dalej @ nie mam i może mi tam sprawdzi co się dzieje w środku na usg...ale wątpie bo jak idę po L4 to się nie umawiam tylko wchodzę między pacjentkami więc nie będzie pewnie czasu.

Masz rację Tośka to żałosne żeby dać teściowej kartkę co ma kupić dla wnuka, ja też nigdy bym sobie nie odmówiła tej przyjemności kupowania malutkich ubranek i gadżetów i jeszcze najlepiej jak ktoś by chciał coś kupić żeby wcześniej to ze mną skonsultował :laugh2::laugh2:

Nie martw się:no: i nie denerwuj, tak już jest że czasem inni nie zwracają uwagi na to co czujesz i na Twoje problemy, liczą się tylko oni tu i teraz i nikt inny, ale takich ludzi nie zmienimy i ich nastawienia:wściekła/y: jedynie możemy starać się nie zwracać uwagi, ja do dziś sądzę że to było złośliwe że moja przyjaciółka właśnie zaszła w 3 ciąże kiedy ja się staram i nie mogę :laugh2:(żart- ona wpadła)

być może ja jutro dołączę do Twojego grona mega turbo wisielczego humoru (oby nie) :sorry2:

Obys nie dołączyła :tak:
czasami mam wrażenie że nikt nie zwraca na mnie uwagi w tamtej rodzinie - tak jakby mnie nie było przykro mi jest cholernie z tego powodu :-(

niestety wczoraj po południu i nic jedna czerwona krecha, już nie mam złudzeń że @ przylezie :-(
zrób z porannego moczu - będą dwie krechy :tak:

Obys nie dołączyła :tak:

oby Twoje słowa były prorocze

czasami mam wrażenie że nikt nie zwraca na mnie uwagi w tamtej rodzinie - tak jakby mnie nie było przykro mi jest cholernie z tego powodu :-(

może warto byłoby im zwrócić uwagę na to, żeby mieli Was na względzie skoro sami są mało domyślni

zrób z porannego moczu - będą dwie krechy :tak:

już nie robię żadnego testu choćby nie wiem co :no::-D

Najgorsze że ja tych testów nakupiłam i leżą w szafce. Jakbym rano nie miała to bym nie robiła.

Tośka a to właśnie często bywa tak, że jak na coś się nie nastawiamy, nie czekamy to wtedy właśnie przychodzi ;-)

;-)ja na szczęście wszystkie które miałam to już zużyłam i nie kupię i nie zrobię więcej:no: chyba że @ spóźni się 3 dni to owszem;-) a tak to już nigdy nie będę wariować i robić przed terminem @ :no:

w sumie to ja też się nie nastawiam w tym cyklu bo już się przyzwyczaiłam że @ zawsze przyłazi, tylko niepokojący był w tym cyklu ten ból jajnika i dlatego jak mi się @ skończy to pędzę do gina może mi sie jakaś torbiel zrobiła :sorry2:

reklama
No właśnie to robienie przed @ jest bez sensu i choc o tym doskonale wiem, bo przy wcześniejszej ciąży nawet w dniu @ nie wyszedł to i tak robię.

Od razu torbiel...może to właśnie dzidziuś. Ja też czuję jajnik ale u mnie to pewnie coś po zabiegu się dzieje, albo to moje wymysły.

Do góry