reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Daniel dziś pospał w dzień - nie do wiary!
mąż zrobił obiad - nie do wiary!
przytyłam 1 kg - nie do wiary! (obżeraj się tak dalej...)

zimno na zewnątrz jak cholera, spacer dziś sobie odpuścimy.

reklama
Daniel dziś pospał w dzień - nie do wiary!
mąż zrobił obiad - nie do wiary!
przytyłam 1 kg - nie do wiary! (obżeraj się tak dalej...)

zimno na zewnątrz jak cholera, spacer dziś sobie odpuścimy.
hahaa najbardziej podoba mi sie Twoje "nie do wiary".....
a ja za to nie wiem co zrobic na obiad..
jakies pomysly?????

ale sie rozmarzyłyście o tym ślubie :p
toż my cywilny bierzemy tylko..
sukienke kupilam za kolano taka srebrna za 129zł :-D ubiore to zapodam fote i Wam wrzuce :p

Jestem zła!
:/ i smutna ...
Jestem po wizycie u pediatry, kiedyś pisałam, że mały ma cielistą wysypke i ile bym jej nie nawilżała to robi się z Niej skkrupa, teraz już wiem czemu ...

Mamy AZS oraz skaze białkową uwaga po : Bebilonie HA! a dawałam mu tylko od czasu do czasu .... :/ bo ja mleka nie spożywam tyle tylko co odrobinę do bawarki.
Dostałam Bebilon pepti1, Locoid Crelo - ale to sterydowiec ! , kupiłam Emolium olejek, Emolium do twarzy krem i Pharmaceris Atopic-Balneo żel do mycia ciała.

Mały waży 5400, trochę za dużo, jak na niecałe 3 tygodnie od wczesniejszego wazenia przytył 700 :/

Teraz pytania do atopowych i skazowych mam:

- co stosowac do mycia włosów ?
- to co kupiłam do ciała jest ok ?
- czy ten Locoid Crelo mogę stosować w pachwinkach i włosach ??

reklama
A i mały ma jakieś szmery w serduszku, nie kazała się tym martwić narazie bo ponoć 90 % niemowlaków je ma, tylko nie każdy lekarz to wyłapuje gdy np. dziecko płacze :/

Do góry