D
daffodill
Gość
taniocha! ja za kawalerke 30m2 placilam 950zl!!!!!!!!!!!U nas kawalerki są za około 500-600 a dwupokojowe około 700 i wzwyż więc to okazja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taniocha! ja za kawalerke 30m2 placilam 950zl!!!!!!!!!!!U nas kawalerki są za około 500-600 a dwupokojowe około 700 i wzwyż więc to okazja![]()
Ja nosiłam 10 lat okulary a od 3 soczewki. Ulga niesamowita bo mam -7tak wiem.. maz mnie juz w ciazy gonil ale nie poszlam... ja nie bede nosic okularow tylko szkla... nie znioslabym okularow nigdy w zyciu.
w moim wojewodztwie biora od 5-8zl...Daffi Ty faktycznie musisz sie rozejrzec po ogloszeniach w twoich rejonach ,bo jak widac ceny sa kosmicznie rozne ...
No ale to kamienica gdzie samemu trzeba będzie palić w piecach. W bloku byłoby drożejtaniocha! ja za kawalerke 30m2 placilam 950zl!!!!!!!!!!!
No widzisz dobrze, że poszłaś. Faktycznie to problem jeśli dziecka nosić nie możesz
masz szcescie ze poszlas jednak do lekarza.. to kolejny znak ze gdy cos kogos niepokoi lepeij sie przejsc i miec swiety spokoj niz sobie balaganu narobic.... ja tez do okulisty musze sie wybrac ale panstwowo juz i nie wiem kiedy sie dostane!Wróciłam,
Jeszcze ciut i nabawię się niezłej przepukliny:-( Gin mnie zbadała i stwierdziła, ze naprawde jeszcze troche bym go tak nosila, to bym sobie narobila....mam odpoczywac z 2 tyg minimum i nie dzwigac tyle malego!!!
tylko teraz problem....nie ma kto mi pomóc :-( teściowa w pracy, mama z tatą bo jest chory, no wszsycy coś robią....babcia się zdeklarowała, że jutro przyjedzie....ktoś mi musi pomóc, bo inaczej będzie jeszcze gorzej
U mnie czeka się uwaga...... ROK!!!!!!masz szcescie ze poszlas jednak do lekarza.. to kolejny znak ze gdy cos kogos niepokoi lepeij sie przejsc i miec swiety spokoj niz sobie balaganu narobic.... ja tez do okulisty musze sie wybrac ale panstwowo juz i nie wiem kiedy sie dostane!