reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Daffi- gratuleje! super ze sie udalo:)
Mea- my tez robimy chrzciny w niedziele;) Tylko ze w domu. Ja nie wiem jak mam sie wyrobic- dzis jeszcze zajecia a na poniedzialek mam seminarke do zrobienia. No ale jakos to bedzie, spadam troche ogarnac, milego dnia laseczki

reklama
30 km beda dojezdzac ??? masakra !!
niom... widocznie bardzo im zalezy a nie maja nikogo do dziecka.... co wiecej... ona nie ma prawka tylko jej maz a jej maz pracuje w wiosce gdzie oni mieszkaja.. takze niezle sie fatyguja...ale widocznie musi im sie to oplacac bo jakby sie nie oplacalo to na pewno nikt by sie na to nie zdecydowal.

A ja wczoraj wydałam ponad 300 zł na te całe emoliaty, mleko (wolę mieć na wszelki wypadek), kupiłam małemu nową myjke, wkład do wanny piankowy (kąpię w zwykłej wannie Naszej), 3 pieluszki flanelowe (matko 6 zł jedna !), zapomniałam już jakie to wszystko drogie jak kąpletowałam wyprawkę dla małego, a i kupiłam 5 róznych smoków ... wygrał najtańszy gumowy :) i udaje mi się jak narazie przetrzymywac małego 2,5 godz. od karmienia do karmienia :)

A ja od rana też sprzątam (jak Mea;-)) Dzisiaj przychodzą do mnie współpracownicy;-) Na kawkę i ciacho;-) Wczoraj upiekłam jedno ciacho ze śliwkami a dzisiaj robie drugie, te co Daffi przepis dała, pyszne jest.
Mąż się śmieje że oni nie przychodzą zobaczyć Piotrusia tylko z ciekawości żeby dom obejrzeć hahaha i pewnie ma rację;-)

A ja od rana też sprzątam (jak Mea;-)) Dzisiaj przychodzą do mnie współpracownicy;-) Na kawkę i ciacho;-) Wczoraj upiekłam jedno ciacho ze śliwkami a dzisiaj robie drugie, te co Daffi przepis dała, pyszne jest.
Mąż się śmieje że oni nie przychodzą zobaczyć Piotrusia tylko z ciekawości żeby dom obejrzeć hahaha i pewnie ma rację;-)
to z krówką?????? hahah smakuje??? ja je uwielbiam!!!
no wasze mieszkanie to jest wypasione na ful ze hej....te foty na smykach mieszkania to wlasnie wasze prawda?????

reklama
Hihi, nawet może coś w tym jest;)
JA nastawiłam pranie, posprzatalam kawalek kuchni, lazienka juz prawie lsni, dziecko przebrane i najedzone. I nawet sama juz zjadlam sniadanko. Teraz chwila odpoczynku i lece konczyc sprzatanie -moze do poludnia sie wyrobie bo po poludniu mam obowiazkowy wyklad;/

Do góry