reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam po kilkudniowej przerwie.... mam mnostwo roboty i nie mam kiedy do Was zaglądać. Są jakies nowe fasolki?
U mnie dziś sie rozpoczął kolejny cykl.... teraz postanowilam isc w koncu na ten monitoring bo moze to clo wcale na mnie nie dziala.... bo skoro sa przytiulance praktycznie codziennie i w dzien owu to nie wiem juz czemu sie nie udaje!!!!

reklama
witaj erba22 !

Ty jutro testujesz ?!?

wyliczyłam właśnie że ostatnio test pokazał mi ciąże dopiero 18dni po owu i 5dni po spóźnionej @. Wcześniej cały czas I krecha...więc nie wiem po co ja te testy robiłam teraz tak wcześnie.

Pajeczko to daj mi proszę te namiary.

proszę bardzo

Elektroniczny termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 z dokładnością do 0,01°C
tylko chyba najprędzej na allegro go dostaniesz chociaz popytaj w aptekach ja w aptekach nie znalazłam, on jest podobno rewelacyjny i bardzo dokładny.

witam po kilkudniowej przerwie.... mam mnostwo roboty i nie mam kiedy do Was zaglądać. Są jakies nowe fasolki?
U mnie dziś sie rozpoczął kolejny cykl.... teraz postanowilam isc w koncu na ten monitoring bo moze to clo wcale na mnie nie dziala.... bo skoro sa przytiulance praktycznie codziennie i w dzien owu to nie wiem juz czemu sie nie udaje!!!!
hej kochana,rzeczywiście dawno Cię nie było.masz rację idź na ten monitoring przecież to nie zaszkodzi a będzie coś więcej wiadomo przynajmniej:tak:może i ja się w następnym cyklu zdecyduję?fasolki nowe są ale nie wiem na jakim etapie skończyłaś obserwacje:-D

Znowu snieg-bryy:wściekła/y:
Obudził mnie kłujacy ból jajnika,mega duzo białego śluzu,dziś 21 dc
Ja chce wiosnę i dwie kreseczki:-)

U nas też dzisiaj śniegiem posypało...ale już się chyba topi, bo na pewno go ubywa. A już było tak pięknie!

reklama
Do góry