survivor26
Mamy lipcowe'08
Ale się dzieciaki pochorowały hurtem:-( Jakaś cholerna ta zaraza - mnei już też wzięło na całego, powinnam iśc do lekarza, ale dziś chyba nie przyjmuje...spróbuję ponegocjować, bo całą noc kaszlałam jak gruźlik
Flo dalej zasmarkana i kaszląca, plamy znowu wczoraj wieczorem wyskoczyły, ale może rzeczywiście ten Klacid w końcu zacznie działać....
Maksiu, Lenko - łączymy się w bólu i zdrówka życzymy! MamaBin, a może Natasia od czego innego ma gorączkę? Skoro jest świeżo po antybiotykach, to chyba tamtą zarazę wybiły?
Tosika, a Wam nie za wielki ten dom będzie....może byście miłej rodzinie z małą dziewczynką i kotem podnajęli ze 2 pokoje?
Ale fajnie, że Ci się podoba i że się zdecydowałaś - już zazdroszczę urządzania takiego dużego domu

Madzia, no Wy z teściową uważajcie, bo jak przejdzie ta nowa ustawa o przemocy w rodzinie, to można takich wyrodnych rodziców jak Wy na policję zgłaszać
Czytałyście, swoją drogą, o tej ustawie....jakiś koszmar - dzieci trzeba będzie kneblować, bo każdy ryk może zostać uznany za przemoc w rodzinie..
Hashi, no to ja Ci tym bardziej życzę grzecznej, ułożonej dziewczynki....raczej nei takiej, jak Flo
Kasia, miłego urlopowania z dziećmi śpiącymi do 10:-)
Kicrym, no te 20 zębów na 2 lata, to książkowa norma - ja bym się nie przejmowała. Jako matka dziecka nienormatywnego, wiem, że te normy często się nijak do rzeczywistości mają
A u nas dziś mróz i śnieg
Też coś...nie o taką wiosnę walczyliśmy

Miłego dnia!
Flo dalej zasmarkana i kaszląca, plamy znowu wczoraj wieczorem wyskoczyły, ale może rzeczywiście ten Klacid w końcu zacznie działać....Maksiu, Lenko - łączymy się w bólu i zdrówka życzymy! MamaBin, a może Natasia od czego innego ma gorączkę? Skoro jest świeżo po antybiotykach, to chyba tamtą zarazę wybiły?
Tosika, a Wam nie za wielki ten dom będzie....może byście miłej rodzinie z małą dziewczynką i kotem podnajęli ze 2 pokoje?

Ale fajnie, że Ci się podoba i że się zdecydowałaś - już zazdroszczę urządzania takiego dużego domu

Madzia, no Wy z teściową uważajcie, bo jak przejdzie ta nowa ustawa o przemocy w rodzinie, to można takich wyrodnych rodziców jak Wy na policję zgłaszać

Czytałyście, swoją drogą, o tej ustawie....jakiś koszmar - dzieci trzeba będzie kneblować, bo każdy ryk może zostać uznany za przemoc w rodzinie..
Hashi, no to ja Ci tym bardziej życzę grzecznej, ułożonej dziewczynki....raczej nei takiej, jak Flo

Kasia, miłego urlopowania z dziećmi śpiącymi do 10:-)
Kicrym, no te 20 zębów na 2 lata, to książkowa norma - ja bym się nie przejmowała. Jako matka dziecka nienormatywnego, wiem, że te normy często się nijak do rzeczywistości mają

A u nas dziś mróz i śnieg
Też coś...nie o taką wiosnę walczyliśmy

Miłego dnia!

więc warto jechać do lekarza coby osuchał...teraz twu twu jakoś się trzymamy (obym nie wykrakałą) i oprócz dwóch przeziębień lekkich jest luz.
) i to o tyle, o ile działa na razie...najlepiej jednak na ataki dwuletniego szału pomaga ignorowanie...
Dobrze,ze przynajmniej stresa masz mniejszego
,bo mnie zawstydzasz
Wprawdzie będą jeszcze plac zabaw w środku wykańczać,bo się chłopy nie wyrobiły przez tą paskudną zimę,ale co mnie tam plac zabaw narazie obchodzi,ważne,ze można się będzie pomału urządzać