no teraz pełną gębą piszę do Was z zaawansowanej edycji

i ktoś uwierzy, ze je dwa fakultety zrobilam, i do tego doktorat prawie obroniony był
no ale blond zobowiązuje, nie?
Madzia suuuuuper!!! Ja też się włączam do meblowanka Twojego mieszkanka;-) a Macio może mial jakieś przeżycia w przedszkolu i dlatego taki poddenerwowany był? moze spytaj się pani przedszkolanki czy coś się wyadrzyło?
Surv zdrówka dla Ciebie kochana
no i pewnie, ze Was przyjmiemy, przynajmniej wesoło w domu będzie
Kic super, że wszystko oki toki, tylko powiedz mi dlaczego musicie robić usg?
Post te Twoje dwa zdania rozwaliły mnie

aaa i oczyma wyobraźni widziałam Ciebie dziergającą i intensywnie oglądająca mecz

widok nie zapomniany i niepowtarzalny

ja to jak Kowalczyk ogladałam to skakałam z wrazenia w ostatnich sekundach
no i wyskakałam
Haszi Ty nam tak nie szarżuj, dobrze?? Bo tu nam mała fasolka rośnie i spokoju trochę jej trza
Dorka no to nie halo z tą alergią macie
caluski dla Misi
Kic no wiesz klapsa?
ja też uważam, ze nie raz sytuacje zmuszają nas- matki do tego aby małego kalpsa dać
wiecie moja kuzynka wychowywała bezstersowo dzieci i powiem Wam, że tragedia (co tydzień jest w szkole na dywaniku
) bo to rozkapryszone, rozwydrzone i wszystko mu wolno
Post ja teraz też mam wenę i dziergam kamizeleczkę, bolerko i tuniczkę (zaznaczam, ze jednocześnie
) tak sie napaliłam, a że mam slomiany zapal więc co by sil starczylo

Kasiu no to bąble nie dały Ci dzisiaj dnia dobroci
miłego spotkanka kochana
dziewczynki co do domku, to on wcale taki duży nie jest;-) bo to bliźniak i ma 160 m, z czego 20 to garaż, czyli zostaje ze 140
ale jest tak super przemyślane, że sama się dziwię bo na moje oko wyglada na większy
i Haszi Ty mnie tu nie kus, bo ja planuje Tobie wyslać ciuszki, jak będziesz miala dziewczynkę
oprócz tego tak sobie wymyśliłam, że moze polącze dwa pokoje i będę miała taką duuuuzią sypialnie (z 30 m) i duuuuzie łóożko

Madzia suuuuuper!!! Ja też się włączam do meblowanka Twojego mieszkanka;-) a Macio może mial jakieś przeżycia w przedszkolu i dlatego taki poddenerwowany był? moze spytaj się pani przedszkolanki czy coś się wyadrzyło?

Surv zdrówka dla Ciebie kochana

Kic super, że wszystko oki toki, tylko powiedz mi dlaczego musicie robić usg?
Post te Twoje dwa zdania rozwaliły mnie

Haszi Ty nam tak nie szarżuj, dobrze?? Bo tu nam mała fasolka rośnie i spokoju trochę jej trza

Dorka no to nie halo z tą alergią macie

Kic no wiesz klapsa?

Post ja teraz też mam wenę i dziergam kamizeleczkę, bolerko i tuniczkę (zaznaczam, ze jednocześnie

Kasiu no to bąble nie dały Ci dzisiaj dnia dobroci

dziewczynki co do domku, to on wcale taki duży nie jest;-) bo to bliźniak i ma 160 m, z czego 20 to garaż, czyli zostaje ze 140