Zapraszam Krakowianki i dziewczyny z okolic do spotkania Spotkanie mam w krakowie.
reklama
Izabelka
Oski i Wercia
witam
smutno sie czyta ze tyle z was choruje :-( dzieci tyż :-
-( obyście szybko wyzdrowieli
Tosika powiekszenie sypialni, mysle,ze bomba
Madzia u nas w szkole mamy takie cos na to PATIO mowia ;-) fajnie, bo osloniete od wiatru
Post i Tosika podziwiam was,ze macie czas i chec dziergac, ja to lewa do takich spraw jestem
musze sobie czapke zszyc
acha odpieluchowuje dzisiaj Wercie, ma 1 raz majty na sobie, bo chodzi i woła,ale po fakcie; szkoda by bylo,zeby przepuscic okazje
Dorka wspolczuje alergii, myslalam,ze Weronice przeszlo-wcale nie, przenioslo sie na raczki
ide nadrabiac dalej zaleglosci 
Post studiowalam filologie rosyjska tez, ale u nas nie ma zapotrzebowania,wiec moj rosyjski umiera smiercia naturalna ...a szkoda, nameczylam sie przy tym tlumaczeniu hehe
smutno sie czyta ze tyle z was choruje :-( dzieci tyż :-
Tosika powiekszenie sypialni, mysle,ze bomba

Madzia u nas w szkole mamy takie cos na to PATIO mowia ;-) fajnie, bo osloniete od wiatru
Post i Tosika podziwiam was,ze macie czas i chec dziergac, ja to lewa do takich spraw jestem

acha odpieluchowuje dzisiaj Wercie, ma 1 raz majty na sobie, bo chodzi i woła,ale po fakcie; szkoda by bylo,zeby przepuscic okazje
Dorka wspolczuje alergii, myslalam,ze Weronice przeszlo-wcale nie, przenioslo sie na raczki

Post studiowalam filologie rosyjska tez, ale u nas nie ma zapotrzebowania,wiec moj rosyjski umiera smiercia naturalna ...a szkoda, nameczylam sie przy tym tlumaczeniu hehe
Ostatnia edycja:
Witam!
U Was też taka zima?
Śniegu w bród i mrozik
Fajowo, znów będę musiała odśnieżać
Oczywiście sprawiedliwości na świecie nie ma. Olga wstała po szóstej i ściągnęła mnie prawie siłą z łóżka, a synek z tatusiem smacznie sobie jeszcze pospali
Izabelka, powodzenia w odpieluchowaniu
Mnie sen z powiek ściąga smoczek. Nie mam odwagi zabrać, albo odciąć
U Was też taka zima?

Oczywiście sprawiedliwości na świecie nie ma. Olga wstała po szóstej i ściągnęła mnie prawie siłą z łóżka, a synek z tatusiem smacznie sobie jeszcze pospali

Izabelka, powodzenia w odpieluchowaniu

Mnie sen z powiek ściąga smoczek. Nie mam odwagi zabrać, albo odciąć

pabla27
Fanka BB :)
hejka,
u nas lepiej, pierwsza noc w miarę przesana, młoda w końcu bez żadnej gorączki.
Mam pytanko - która z Was w zeszłe wakacje byla w takim fajnym ośrodku nad morzem z dzieckiem? tak mi się coś wydaje że Kaja?? jeśli tak to proszę o linka.
Iza - powodzenia w odpieluchowaniu, ja mam taki plan za 2 tyg jak będę z młodą 5 dni w domu to sie za to biorę.
u nas lepiej, pierwsza noc w miarę przesana, młoda w końcu bez żadnej gorączki.
Mam pytanko - która z Was w zeszłe wakacje byla w takim fajnym ośrodku nad morzem z dzieckiem? tak mi się coś wydaje że Kaja?? jeśli tak to proszę o linka.
Iza - powodzenia w odpieluchowaniu, ja mam taki plan za 2 tyg jak będę z młodą 5 dni w domu to sie za to biorę.
Pabla, a czy to nie była Sandra w Pogorzelicy? Spa nad morzem , Pogorzelica Sandra - konferencje nad morzem rehabilitacja i szkolenia, hotel spa nad morzem, spa hotel szkoleń i konferencji 2010 rehabilitacja nad morzem.
kaja1978
Fanka BB :)
Pabla - Spa nad morzem , Pogorzelica Sandra - konferencje nad morzem rehabilitacja i szkolenia, hotel spa nad morzem, spa hotel szkoleń i konferencji 2010 rehabilitacja nad morzem.
Super, choć trochę drogo... Dla dzieciaków - raj
I chyba lepiej w pawilonach, bo wychodzi się od razu na dwór... Kompleks basenów (dla dzieci - boskie), świetny plac zabaw, 2 posiłki dzienne - mnóstwo jedzenia, z 8 ciepłych dań (nawet dla dzieci pizza, frytki, itd). Mnóstwo dzieciaków... Raz w tygodniu ognisko z kiełbaskami i dla dzieci chyba 2 razy w tygodniu jakieś konkursy i zabawy... Przedszkole (można zostawić malucha).Szkoda tylko, że tak drogo...
Julia - wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Super, choć trochę drogo... Dla dzieciaków - raj

Julia - wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Julia wszystkiego najlepszego,sto lat
Czesc
Ja tylko na chwilke bo zraz mykam z dziecmi do koscila.
Iza powodzenia w odpieluszkowaniu Werci
Kasia Olga ma smoczek do spania? Misia tez ma tylko do spania i mi ciezko jej zabrac, ale juz niedlugo bedzie trzeba:-(
Pabla zdrowka dal Ciebie i Lenki. Trzymam kciuki zeby sie udalo odpieluszkowanie Lenki
Survi zdrowia i wytrwalosci z zdrowiejaca Flo
Haszi no to coreczka tatusia juz daje o sobie znac
Zadkie imie wybralas dla dzidzi
To na tyle ide ubierac lobuza
Czesc
Ja tylko na chwilke bo zraz mykam z dziecmi do koscila.
Iza powodzenia w odpieluszkowaniu Werci

Kasia Olga ma smoczek do spania? Misia tez ma tylko do spania i mi ciezko jej zabrac, ale juz niedlugo bedzie trzeba:-(
Pabla zdrowka dal Ciebie i Lenki. Trzymam kciuki zeby sie udalo odpieluszkowanie Lenki

Survi zdrowia i wytrwalosci z zdrowiejaca Flo

Haszi no to coreczka tatusia juz daje o sobie znac

To na tyle ide ubierac lobuza

Witajcie, słyszałam o tym Sandra SPA znajomi byli w tamtym roku ale cena faktycznie bardzo wysoka, ja to chyba bym wolała za granicę jechać przynajmniej pogoda pewniejsza. Chociaż akurat ci znajomi bali się z dzieckiem lecieć samolotem.
A my wczoraj byliśmy na kabarecie ani mru mru ludzi było bardzo dużo nawet się uśmiałam. Maksiu już lepiej ale biedactwo już go dupcia boli od tych zastrzyków. Mnie jeszcze trzyma niestety, także jutro do pracy niestety nie idę.
Iza oby odpieluchowanie przyniosło efekty.
Kasia no wcześnie ci pociecha pobudkę urządziła.
Pabla dobrze że z Lenką już lepiej
A my wczoraj byliśmy na kabarecie ani mru mru ludzi było bardzo dużo nawet się uśmiałam. Maksiu już lepiej ale biedactwo już go dupcia boli od tych zastrzyków. Mnie jeszcze trzyma niestety, także jutro do pracy niestety nie idę.
Iza oby odpieluchowanie przyniosło efekty.
Kasia no wcześnie ci pociecha pobudkę urządziła.
Pabla dobrze że z Lenką już lepiej
reklama