reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

Kasia, Kaja - dzięki, o to mi chodziło.
Niedługo mąż siostry w końcu wraca i ma zabrać ja i dzieciaki na jakieś fajne wakacje, rozglądają się i za Polską i zagranicą, a szukają właśnie fajnych miejsc typowo dla rodzin z dziećmi i super warunkami.
Kasiu - powodzenia w odsmoczkowaniu, jeśli już się do tego zabierzesz!
Kamu - super że z Maksiem już lepiej, no i Ty się kuruj!
Haszi - niespotykane imię, aczkolwiek w moim domu bardo często wymiawiane, bo moj M kupuje sobie ciuchy sportowe z firmy ZINA.
Młoda padła na drzemkę, M uczy się do egzaminów a ja zaraz jakąś prasówkę zrobię. Posprzątałam dziś trochę szafę Leny i jedną torbę ciuchów wywaliłam na pawlacz. Teraz mogę dołożyć nowe ciuszki :-)

reklama
hej
dalam ciala dzisiaj z odzwyczajaniem Wery-za malo majtek i spodni :) musze sie wybrac na majtkowe zakupy i wtedy dzialac hehe
maz zaraz wraca z korkow i po obiedzie na urodzinki mojego chrzesniaka idziemy

Witajcei, ja na momencik, nie mam siły czytać, tylko melduję, że jeszcze żyję. Całą noc dusiłam się od kaszlu, dopiero o 5 zasnęłam:-( Nie mam siły ręki do nosa podnieśc, ale wstałam,b o muszę zlecenie na jutro skończyć. Flo dalej ma potworny katar, już jej krew z nosa prawie przy każdym kichnięciu leci, R też się rozłożył a i mamę po wczorajszej wizycie zaraziłam, a ona rodzinę mojej siostry...jakiś masakryczny wirus:no:

Z tego co wczoraj doczytałam: Hashi, ja głosuję za Ziną - piękne imię:tak:
Izabelka, gratuluję kupna domku, wkelj jakieś zdjęcia:tak:
Julia, wszystkiego naj - udanych dzieci, pociechy z męża i bezproblemowej ciąży:tak:

Spadam posymulować pracę:baffled: Jutro idziemy hurtem do lekarza, moze wymyśli coś skuteczniejszego na tego naszego wirusa:tak:

Surv no to fatalnie się rozchorowałaś. Chyba niezbędny będzie jakiś dobry antybiotyk.
Iza u nas takie przestrzenie miedzy budynkami też nazywają się patia, my mamy coś takiego przy bloku.
Haszi mnie również bardziej podoba się Zina , nie spotykane imię, początkowo się zdziwiłam, ale co raz bardziej to imię mi się podoba, ładnie brzmi.
A my tak leniwie spędzamy dzień, D cały dzień w łóżku, nawet nie pościelił co mnie strasznie wkurza, ale niech mu będzie, gości sie nie spodziewamy. Ja pojechałam na trochę do rodziców bo tata miał imieniny, posiedziałam wypiłam kawkę i wróciłam do domu. Wczorajsza impreza nas niestety ominęła.

Kamu zdrowka dla rodzinki:tak: Wy dzis macie leniwa niedziele a my (z racji tego ze mam pierwsza niedziele wolna od 3 tyg) bylismy juz u majej siostry, przyszlismy do domu na drzeke malej i o 18 idziemy do znajomych na kawke:tak:
Iza no niestety trzeba duzo majtek i rajstopek do odpieluchowania:-D
Kasia ja mam ten sam problem ze smokiem:baffled: Seba nie mial smoczka wcale a teraz nie wiem jak do tego sie zabrac:sorry2:
Survi wirus rozprzestrzenia sie lotem blyskawicy:tak: Zdrowia dla rodziny!!!!

Mala spi czekamy az sie obudzi i wyruszamy na kawke do znajomych. G slysze ze chrapie(zasnal na kanapie przy telewizorze:-D). U nas pochmurno troche, pada drobny snieg:tak:

Surv, pięknie Cię rozłożyło:-(
Dorka, Wy to co chwilę gdzieś u kogoś - super tak towarzysko spędzacie czas:tak:
Moje zaraz do spania

Witam wieczorkiem:happy2:
ale napisałyście przez ten weekend:szok::szok::szok::szok::szok:wszystko przeczytałam ale mało zapamiętałam:zawstydzona/y:
Tosika super, że domek zaklepany:tak:a Kubcio te USG tak tylko do upewnienia się czy wszystko jest ok, tak profilaktycznie:tak:
Haszi ja jestem za Ziną:tak::tak::tak::tak::tak:Marzena mi się absolutnie nie podoba:no::confused:
Post widac dzieciacki ci dają luzu;-)
Kasia mój Kuba tez smoka ciągnie i ani mu się waż zabrać przed spaniem:baffled:
Madzia super że mieszkanie prawie gotowe:tak:
Julia sto lat!spełnienia marzeń!
Dorka imprezujecie że hej:-p
Kamu super że na ani mru mru byliście:tak:tez bym poszła:tak::-p

ok to tak na szybko, bo jutro na 6,a po weekendzie studyjnym nie mam na nic siły:cool2:
spokojnej nocki!

reklama
Z kabaretów poszłabym na paranienormalnych ;-)
Izabelka, super ten domek!!!
Tosika, Kornel przyklejony do tv? Pewnie komórka gorąca od wysyłania sms-ów;-):-D

Do góry