reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

justa24 Pokój prześliczny, wszystko tak ładnie dobrane i pasujące do siebie. :-)
Całą serię bubchena wykupiłaś, nieźle :-)

reklama
WITAM
jUSTA pokoij jesy cudo cudo cudowny!
Mala bedzie sie w nim czula jak krolewna!!!
Ty masz juz tam wszystko przygotowane...tzn..na poleczkach pampersy , wszystko juz poukladane..Czizys..U mnie wszystko lezy w reklamowkach..
No tak u mnie sie nikt nie pokfapi by isc do mojego mieszkania i zrobic tam porzadek..a zaledwie 5 min drogi z laczka maja...
Ja chodzic nie moge wiec wyobrazam sobie wszystko w myslach...
Pfff...
Rzygac mi sie chce...

Justa pokój istnie księżniczkowy, no cudo.

Olapolap nie martw się ja też nie mam pokoiku dla maleńkiej, wstawiam tylko łóżeczko do sypialni i tyle, cóż, ważne to by było maleństwo zdrowe i wychowywane w miłości jak juz dziewczyny pisały.

Justa pokoik iście bajkowy!!! Cudny!!!:-D:-D:-D:-D

Wy wszystkie macie tyle kosmetyków dla dzieciaczków?????:confused::confused::confused::confused:
Bo ja mam jedynie Oliwkę i Balsam z Hippa, płyn do mycia Johnsona, Bepanthen i Sudokrem-w razie potrzeby...- to nie wystarczy do pielęgnacji?????:confused::confused::confused:

Mnie mówili w szkole rodzenia żeby Oliatum itp. kosmetylki zacząć stosować dopiero jak się jakieś problemy ze skórą pojawią u Dzidzi (?)
Doradźcie coś proszę ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
A no pewko ,ze tak...!!!
Najwazniejsze by wychowywalo sie wsrod milosci, otoczone zawsze gotowa do pomocy reka rodzicow.
Oby kazde dziecie mialo zawsze opieke, troske z naszych stron!

reklama
Justa pokoik marzenie :-) :tak:
Wy wszystkie macie tyle kosmetyków dla dzieciaczków?????
Ja mam tylko oliwkę i żel do mycia całego ciałka z hippa no i bephanten…

Dokupiłam dzisiaj czopki na gorączkę dla malucha... i mam wsio...
Torby spakowane tylko dokumenty dołożyć

Do góry