reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrzesień 2010...

a mnie wczoraj tak wzięło na zapiekankę....że pojechałąm na grudi koniec miasta po nią:-D:-D:-D:-D
wielka...... gorrąca,,pieczarki, kukurydza, kapusta pekińska, majonze z keczupem, prażona cebulka na to!!! MNIAM!!!! dzis znowu mi sie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a mnie wczoraj tak wzięło na zapiekankę....że pojechałąm na grudi koniec miasta po nią:-D:-D:-D:-D
wielka...... gorrąca,,pieczarki, kukurydza, kapusta pekińska, majonze z keczupem, prażona cebulka na to!!! MNIAM!!!! dzis znowu mi sie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ależ pyszności.. jak ja mam sie w pracy skupic, jak o takich rarytasach czytam :-D musialam sie zadowolic kanapkami, ciastkami i goracym rosolem :-)

Ja przed ciaża lubiałam kebaby, zapiekanki, pizze i tym podobne...myslałam ze w ciązy mi sie zmieni, ale jak mdlosci mniejsze albo brak to tylko to bym jadła, byle nie na sam wieczór bo potem mi cięzko i mdłosci wracają.Wogóle lubie pikantne potrawy.

Takie pyszności to ja swojego czasu tylko w Olsztynie na dworcu jadłam jak sobie przypomnę to aż mi ślinka leci. Ja narazie w pracy, zjadłam już całe swoje zapasy i to jakieś 2 godziny temu a teraz mi kiszki marsza grają. Niedługo będę do pracy brała cały bochenek chleba dziś wziełam 3 duże kanapki i do tego 2 marchewki 1 jabłko i nawet zjadłam śniadanie w domu i cały czas jestem głodna :-(

Takie pyszności to ja swojego czasu tylko w Olsztynie na dworcu jadłam jak sobie przypomnę to aż mi ślinka leci. Ja narazie w pracy, zjadłam już całe swoje zapasy i to jakieś 2 godziny temu a teraz mi kiszki marsza grają. Niedługo będę do pracy brała cały bochenek chleba dziś wziełam 3 duże kanapki i do tego 2 marchewki 1 jabłko i nawet zjadłam śniadanie w domu i cały czas jestem głodna :-(

No ja wlasnie tak samo.. wszystko zjedzone, pomidor mi tylko zostal.. soki wypite, nawet cukierki z torby wyjadlam ( jakies mi sie zaplataly ).. nie wiem jak wytrzymam jeszcze ponad 2 h :-D Pewnie wyskocze do sklepu w przyplywie desperacji :-D

Masz racje! Jak czytalam o tej zapiekance to wlasnei ta olsztynska dworcowa mi przed oczami sie pojawila:-))))

ja dzisiaj poszłam na łatwizne i zamówiłam dla siebie kebaba a dla dzieci pizze,a mąz ma jeszcze gołabki,które zreszta uwielbia :)
KERNA HAHAHAHAAHHAHAHA CO TO JEST Z TYMI ŁYDKAMI MNIE TAK SWĘDZA ZE3 MOGŁABYM SIE ZADRAPAĆ NA ŚMIERĆ-COŚ STRASZNEGO,
CO DO KREMÓW W CIĄŻY TO JA SOBIE KUPIŁAM MUSTELLE ,ZA DWIE TUBKI 200ML ZAPŁACIŁAM 180 ZŁ,ALE MUSZE POWIEDZIEĆ ZE JEST REWELACYJNY I BARDZO WYDAJNY.

u mnie za oknem tak sypie śnieg ,ze pies przy budzie jest cały biały poprostu zasypany. hihihihi

Dziękuję dziewczyny za dobre słowo :)
Kapciuszku , bardzo mądre to co napisałaś, i niby to wszystko wiem....ale tak trudno zrealizować. Najlepsze, że jestem przekonana, że jak już dzidziuś się urodzi, to dziadkowie będą przeszczęśliwi, starszy i jedyny wnuk będzie miał już wtedy 19 lat i będzie studiował w innym mieście, więc... Ech, no czas założyć spodnie i zdobyć się na rozmowę.

Ja także odczuwam swędzenie piersi, brzuszka mniej, ale pupa i owszem :-) 2 x dziennie się oliwkuję, ale chyba juz czas na specjalne preparaty dla ciężarnych przeciwko rozstępom. Czy macie coś sprawdzonego, co polecacie?

oj kerna lanie Ci się należy :-D muszę teraz zadzwonić do męża żeby zapiekankę mi kupił :-p

Dobrze że nie jestem sama z tym swędzeniem, myślałam już może,że to jakieś uczulenie czy coś, brzuch też swędzi. Mąż zawsze jak widzi że się drapię po biuście to mi, że on mi pomoże :-p
chyba czas fotkę brzuszka wkleić bo coś tam już jest :-p

reklama
No ja wlasnie tak samo.. wszystko zjedzone, pomidor mi tylko zostal.. soki wypite, nawet cukierki z torby wyjadlam ( jakies mi sie zaplataly ).. nie wiem jak wytrzymam jeszcze ponad 2 h :-D Pewnie wyskocze do sklepu w przyplywie desperacji :-D

mi na szczęście została niecała godzinka ale niestety dzisiaj wracam na piechotkę do domu a to jakieś 0,5 godziny marszu :-( a jelita to już mi się wykręcają, teraz zjadłabym cokolwiek !!!!!!!!!!!1

Do góry