reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no tak wszystkie małolaty chcą być starsze, a potem jak będą w naszym wieku to będą wyglądać na powyżej 60 zniszczone i wymęczone życiem
a ciekawe gdzie rodzice są?

Dzień dobry!

Witam się piątkowo.
Zaraz poczytam co się dziś działo z rańca, czy jakieś teściory z dwoma krechami są?

Ja dochodzę do wniosku że picie 5 szkalnek dziennie ziół mnie wykańcza a dokładnie mój pęcherz, non stop chce mi się siusiu.
dlaczego 5 szklanek tak dużo?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczynki,

rano mnie moj polowek zbudzil i zazadal testowania zanim jeszcze wyjdzie do pracki, eghh. No i po co ja sie z lozka zwlekalam o swicie.... minusik wyszedł :( Robilam testem Colorbleu Plus, wczoraj byl dzien spodziewanej @. Mam nadzieje, ze ten test jakis lewy i @ pojawi sie dopiero za 9 miesiecy. Poki co - wyluzowuje sie, nie czekam, zadnych testow, bo to dziadostwo tylko mi dola przyprawia, w pracy siedzialam jak na szpilkach (wcale nie dlatego, ze to piatek....), zeby tylko zaszyc sie juz w domku.. Ale tak poczytalam Was sobie, odetchnelam, przemyslalam, full dystans od dzisiaj. W koncu to dopiero poczatki i mam nadzieje, ze wreszcie fasolka zostanie zasadzona :)

24m24 -nawet nie mysl o @, to moze ona tez o Tobie zapomni ;)

misiiss, przesylam mase pozytywnej energii w starankach :) Generalnie, wszystkim starajcym sie zeby jeszcze w tym roku zostac mamusia :):):)

Dziewczyny, w te wyszywanki, to jestescie po prostu mega! Obraz "Krzyk" Edwarda Muncha???? Cos niesamowitego........ Same talenty tutaj kwitna, widze. :)

Boszzzze, tyle tego przeczytalam, ze juz nie pamietam, co komu chcialam napisac, eghh.

Aha, chcialabym teraz tez zaczac mierzyc tempke, o ile @ przybedzie (a sio!) Jak mierzycie? Doustnie czy dowcipnie? ;)

Tośka! Zostaw troche z meza na pozniej, jeszcze sie chlop moze przydac ;) No i powodzonka! Samej przyjemnosci i owocnosci! :):):):cool2:

no tak wszystkie małolaty chcą być starsze, a potem jak będą w naszym wieku to będą wyglądać na powyżej 60 zniszczone i wymęczone życiem
a ciekawe gdzie rodzice są?

no porażka te dziewuchy
a mnie jakies przeziebienie mnie bierze :-(, krew z nosa mi sie lała:szok:
ogolnie fizycznie psychicznie do duszy :(

nic zadnego głupiego jasia...no ale jak nie bolało, to mi głupi jaś nie potrzebny...
Mnie tez nie bardzo, wiec moze bez niego tez bym przezyla;-) Przed zabiegiem duzo na ten temat czytalam i byly rowniez takie glosy, ze nawet jesli kontrast swobodnie przeplynal to mogly sie przepachac malenkie zrosty. Dlatego zaraz (w tym, czy nastepnym cyklu) trzeba dzialac, bo jest czysciutko:tak:
cześc diewuszki:happy2: czytam sobie co u Was moje drogie... owulki się szykują no pięknie!!!!
U mnie też zabieg się szykuje bo szyjka mi sie skraca i rozwiera...tak szybko....no i szew mi założą..boje sie jak cholera ale dam rady....musze...:sorry2:
To sie trzymaj i oby bylo dobrze:tak:

maćku no pisalas mi to bedziemy razem walczyc o wasolke juz chyba wszytkimi silami jakie nam zostaly ...
Ja jeszcze sily mam... w sumie nie wiem czemu... Mnie chyba podtrzymuje na duchu to, ze wiem co mi zaburza owulke i wiem, ze mozna z tym walczyc...

I słuszna decyzja...choć oni też mogliby trochę tego naszego stresu sobie zabrać!
:no: Bo jeszcze nie stanie na wysokosci zadania;-):-D

Hej dziewczynki,

Boszzzze, tyle tego przeczytalam, ze juz nie pamietam, co komu chcialam napisac, eghh.

Aha, chcialabym teraz tez zaczac mierzyc tempke, o ile @ przybedzie (a sio!) Jak mierzycie? Doustnie czy dowcipnie? ;)
Pod kazdym postem masz taki cuzyslow - przegladajac posty klikasz go i na koncu robisz odpowiedz i masz te posty ktore chcialas skomentowac w tabeli odpowiedzi:tak:

Ja najpierw mierzylam w buzi, ale byly roznice w pomiarach - w tym samym pomiarze mialam np. 36,6 i 36,8. Teraz mierze dowcipnie, choc mialam opory;-) ale juz sie przyzwyczailam:tak:

marakuya dowcipnie mierze tempka o tej samej porze dnia si epowinno mierzyc codziennie cyli rano zaraz po przebudzeniu nie wstawajac z lozka . witaj tak w ogole :)

maćku chodiz o prolaktyne ??

reklama
to tak samo z tymi reklamami tu na wątku - ciuszki , wózki i inne gadżety a tak naprawdę jak ktoiś siedzi tutaj no nie wiem może 6 lat starań to płacze jak to ogląda

Do góry