reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
WESOŁA, kolorki w wózku extra... zawsze chciałam mieć brykę w turkusie :-).... wózek też super, no i cena jest niezła.... ja tam zwracam uwagę na stelaż, jak wygląda z fotelikiem i tutaj jest fajnie, zgrabnie...bo czasami te foteliki do stelaża to ni przypiąć ni przyłatać ...także jak dla mnie to bomba :-) gratuluje zakupu !

WESOLA
super kolorki, tez mam taki tylko innakolorystyka..
U mnie gosciowka spoznila sie z wysylka dlatego dodala mi jakos w gratisie podnozek pokryty specjalna foliowa powlaka zeby sie niebrudzil i to samo dolaczyc do tej ramy na raczki...

Ilonka ja mam nadzieję, że mi się nie spóźnią bo już za niedługo termin:)
A jeśli chodzi o gratisy to my mamy dużo: Wózek TAKO JUMPER X 3 w 1 + FOTELIK +GRATISY !!! (931395219) - Aukcje internetowe Allegro.
To jest ten gościu od którego kupiliśmy wózek, i te wszystkie gratisy też mamy. Najbardziej cieszę się z tej maty edukacyjnej i zabawek do wózka:) Pewnie nie będzie to super jakości ale co tam, ważne że będzie.

Spokojnie, nawet jakbyś teraz urodziła to i tak przez tydzień lub 2 nie wyjdziesz z dzieckiem na dwór. Oczywiście życzę Ci porodu w terminie. Spokojnie wózek zdąży przyjść. Ja mam termin na 18 kwietnia, wózek będziemy zamawiać dopiero gdzieś ok 10 kwietnia.

Justa - pokój prześliczny!! A kolekcja kosmetyków imponująca:-)

My też dziś na zakupach byliśmy, babka z hurtowni na Odrzańskiej (z miasta Dagsili) nie dała nam do słowa dojść i wcisnęłaby chyba wszystko - na szczęście się nie daliśmy, bo na liście zakupowej były konkretne rzeczy. Z hurtowni wyszliśmy zmęczeni:/
Poleciła nam super przewijak - z 3 stron zabezpieczony. Zjem coś, zrobię foty i wrzucę się pochwalić;-)

dziewczyny dzieki za mile slowa dotyczace pokoiku mojej malutkiej:-)
U mnie w szkole rodzenia tez mowili, ze by rozebrac dziecko i zawinac w pieluszke - bo dziecko nie jest przyzwyczajone do nagosci i to dla niego szok - a jak sie jeszcze polaczy to z myciem, to juz w ogole ryk na pol osiedla ;-) Polozna mowila tak: kladziemy dziecko na pieluszce, rozbieramy, zawijamy w pieluszke, przenosimy tak do wanienki, rozwijamy pieluszke i myjemy dziecko razem z plywajaca wokol maluszka pieluszka (dziecku wtedy razniej ;-)). Pozniej wyciagamy dziecko i owijamy reczniczkiem - tu akurat juz nic nie mowili o pieluszkach. Co do wycierania buzki, to ja planuje uzywac gazikow.
no u nas w szkole tez mowila ze dziecko musi miec cieplo przy kapieli, dlatego polecaja te lampy ogrzewajace.. ale o pieluszkach nic nie bylo mowy, nie uzywala ich wogole, mysle ze kazdy i tak bedzie robil jak uwaza a pieluszki mozna uzywac gdzie i jak sie chce..:-)

OMG!!!!
Justa!!!!!!!!!!!!!!
Po pierwsze - kosmetykow masz jak w sklepie- cala serie! Z Ciebie to jednak wariatuncio jest :-D:-D:-D;-);-)
:tak:
moj maz jak to zobaczyl to powiedzial: ty rzeczywiscie jestes psychiczna..nie wiem o co mu chodzi:baffled::-p:-p:-D

Justa............. piekny pokoik....... jak ja zaluje, ze my mamy kawalerke i nie ma tu oddzielnego pokoju dla dziecka :-( moje cale urzadzanie sprowadza sie do tego, ze zadecydowalam gdzie bedzie stalo lozeczko :-( Zadnych specjalnych dzieciecych ozdob nie mamy, posciel zwykla najzwyklejsza i na dodatek uzywana... Jakos smutno mi sie zrobilo:-(
nie smutaj sie!! jest dokladnie tak jak dziewczyny mowia: pokoich jest wogole nie wazny! ja wariat jestem to dlatego, ale dziecku bedzie obojetne byle mama i tata dbali o nie i kochali jak najmocniej, wtedy bedzie najszczesliwsze dziecko pod sloncem i wierze ze u ciebie napewno takie bedzie takze glowa do gory!:tak::-)

dorwaliśmy promocję i za 40zł kupiliśmy taki trzy częściowy komplet :-D
no widze ze maly sportowiec bedzie:tak:

Wy wszystkie macie tyle kosmetyków dla dzieciaczków?????:confused::confused::confused::confused:
Bo ja mam jedynie Oliwkę i Balsam z Hippa, płyn do mycia Johnsona, Bepanthen i Sudokrem-w razie potrzeby...- to nie wystarczy do pielęgnacji?????:confused::confused::confused:
jasne ze wystarczy i to w zupelnosci! ja zawsze za duzo nakupuje... byla promocja to kupilam wszystko...taka juz jestem - psychol normalny i zakupocholik:baffled::-p

reklama
wlasnie zadzwonilam do sklepu i jutro tez odbieram moj wozek! juz nie moge sie doczekac! musze jeszcze od nich za darmo moskitere wyzebrac...
bylam na zakupkach i oczywiscie zachaczylam o moj ulubiony sklep (i znowu nakupowalam sobie ciuchy, a mialam juz nic nie kupowac bo i tak gruba jestem...a po ciazy od razu schudne) i oczywiscie kupilam cos dla malej - a tez mialam juz nie kupowac...bo mam tak duzo tych malych rzeczy...zaraz foty zrobie

Do góry