reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Moj M tez nie uznaje swojej macochy i tez rozmawiamy z nia tylko z grzecznosci. Bo tak wlasciwie ona nie ma nic do powiedzienia:baffled: Cale dnie siedzi przed TV, spija kawe i pali fajka za fajka. A jak sie jej spytac o czym rozmawiaja w TV to ona nie wie:-D

Mama mojego M tez zmarla na raka, ale dawno i ja jej juz nie poznalam.

A to wypytywanie Was o kase to moim zdaniem wina innych emigrantow. Bo wielu z nich opowiada bajki, jak to za granica kasa z nieba leci... Chca sobie chyba w ten sposob dodac, albo ukryc, ze wyjazd to jednak nie byla najlepsza decyzja. I jak sie poslucha raz, drugi, ze za granica sie zarabia niesamowite kokosy to pozniej ma sie takie a nie inne wyobrazenie... :sorry2:

Znam wielu ludzi którzy jechali za granice a jak przyjeżdzali do Polski to opowiadali gdzie oni nie pracuję, ile to nie zarabiają a fotki robili w domach gdzie sprzątali i mówili że to ich domy, normalnie żenada.

Cześć dziewczyny

Tak jak myślałam wyszła jedna krecha .
Teraz czekam na @ mam nadzieję ze szybko przylizie
Miłego dzionka życzę

Bardzo mi przykro ale może jest jakaś szansa? Nie masz jeszcze @ a już jesteś ze 4 dni po terminie z tego co wyczytałam. Może beta?

To jesli owulka faktycznie wtedy byla to termin @ przypada najpozniej za jakies 5 dni...
No właśnie wczoraj wyczytałam na forum że ta faza po owulce trwa zawsze 14 dni (lutealna)...tylko czy to była owulka, bo mnie się wtedy nie wydawało. Ale czekam cierpliwie, choć już mi tej cierpliwości zaczyna brakować.

A nie miałaś już jakiejś wybranej ? Nie trać humoru !!!
no własnie jestem taka jakas rozlazła dzisiaj
ja tak cąły czas mysle o tej zmianie lekarki i sie nie umiem zdecydowac ehhh.
Bo jakby nie było u tej pierwszej mam juz ustalony cały pakiet badań no i na każdej wizycie robi mi usg wiec moge podglądac maluszka no i ma lepszy sprzęt usg o wiele lepszy
pytałam sie tej drugiej o ilosc badania na fotelu to powiedziała, ze jak lekarka robiła mic o wizyte usg to jest to samo co badanie na fotelu.
ta druga no z nią nie mam ustalonego niczego, ma gorszy sprzęt nie wiem czy zawsze na wizycie bedzie podgląd małego no i minusem jest to, ze ona jest tylko raz w tygodiu w przychodni.

dziewczyny doradzcie bo ja sama nie wiem co robic?

a witam witam i oz tesciki pytam haha

hej kochana Twoje teściki są wspaniałe, a amerykańskie zostały wysłane wczoraj dopiero :tak:

Witejcie Kobietki!!!

Tośka opowiadaj jak było na striptizie ?!?

Svensonka a gdzie Ty się wczoraj cały dzień podziewałaś ?

Kochana nie doczekaliśmy się golasków :wściekła/y: mój W. do domu chciał jechać

Dzisiaj moje drogie dzien 2 bzykoteki może się uda :sorry2:

No właśnie też mi tak mówił, ale z tego co widzę i czytam to raczej wiele dziewczyn dostaje w normalnych cyklach @, chyba że już wcześniej miało rozjechane cykle.

pozytywny test owu wyszedł 24 lutego, czyli 11 dni temu.

A zawsze miałaś cykle 28 dni ?
przed braniem clo zawsze
ostatni był 35

reklama
Do góry