reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Znam wielu ludzi którzy jechali za granice a jak przyjeżdzali do Polski to opowiadali gdzie oni nie pracuję, ile to nie zarabiają a fotki robili w domach gdzie sprzątali i mówili że to ich domy, normalnie żenada.

Bardzo mi przykro ale może jest jakaś szansa? Nie masz jeszcze @ a już jesteś ze 4 dni po terminie z tego co wyczytałam. Może beta?

nie juz nic nie robie, luzuje nie bede sie nakrecac moja gin mi pow ze endo za małe na ciaze bylam w srode na usg

reklama
nie juz nic nie robie, luzuje nie bede sie nakrecac moja gin mi pow ze endo za małe na ciaze bylam w srode na usg
ja tez nieszaleje z reszta ja widac na moim cyklu gin sie niemylil i owu niema i niebedzie bo tempka utrzymoje sie caly czas na tym samym poziomie :baffled: takwiec nawet niemoge zaobserwowac fazy lutealnej i niewiadomo kiedy przyjdzie @:baffled:

tak 15 na 11:30

Svensonka masz tą samą datę i godzinę wizyty co ja a z tego co kojarzę to chyba jeszcze dwie dzieczyny idą do gina 15 marca.

no własnie jestem taka jakas rozlazła dzisiaj
ja tak cąły czas mysle o tej zmianie lekarki i sie nie umiem zdecydowac ehhh.
Bo jakby nie było u tej pierwszej mam juz ustalony cały pakiet badań no i na każdej wizycie robi mi usg wiec moge podglądac maluszka no i ma lepszy sprzęt usg o wiele lepszy
pytałam sie tej drugiej o ilosc badania na fotelu to powiedziała, ze jak lekarka robiła mic o wizyte usg to jest to samo co badanie na fotelu.
ta druga no z nią nie mam ustalonego niczego, ma gorszy sprzęt nie wiem czy zawsze na wizycie bedzie podgląd małego no i minusem jest to, ze ona jest tylko raz w tygodiu w przychodni.

dziewczyny doradzcie bo ja sama nie wiem co robic?

Ja chyba wybrała bym tą pierwszą skoro już wszystko ustaliłyscie. A dlaczego chciałaś ją zmienić?

ja tez nieszaleje z reszta ja widac na moim cyklu gin sie niemylil i owu niema i niebedzie bo tempka utrzymoje sie caly czas na tym samym poziomie :baffled: takwiec nawet niemoge zaobserwowac fazy lutealnej i niewiadomo kiedy przyjdzie @:baffled:

u mnie jak widac tez sie nie myliła , tylko mnie wkurza to czekanie na @
oki babeczki kochane trzymajcie sie ja zakupy ,sprzatanko ,pranko

no własnie jestem taka jakas rozlazła dzisiaj
ja tak cąły czas mysle o tej zmianie lekarki i sie nie umiem zdecydowac ehhh.
Bo jakby nie było u tej pierwszej mam juz ustalony cały pakiet badań no i na każdej wizycie robi mi usg wiec moge podglądac maluszka no i ma lepszy sprzęt usg o wiele lepszy
pytałam sie tej drugiej o ilosc badania na fotelu to powiedziała, ze jak lekarka robiła mic o wizyte usg to jest to samo co badanie na fotelu.
ta druga no z nią nie mam ustalonego niczego, ma gorszy sprzęt nie wiem czy zawsze na wizycie bedzie podgląd małego no i minusem jest to, ze ona jest tylko raz w tygodiu w przychodni.

dziewczyny doradzcie bo ja sama nie wiem co robic?
Ja tez bym razcej zostala przy tej pierwszej. Chociazby dlatego, ze jest czesciej dostepna. Tak w razie wu...

reklama
jesli wyslala zwyklym to 2-3 tygodnie bedzie szlo a jesli priorytetem to w tydzien beda u niej :tak:
ha ha i znow mi sie pomieszalo myslalam ze to twoja mama juz wyslala haha
a to jej kolezanka jej wyslala haha

Svensonka masz tą samą datę i godzinę wizyty co ja a z tego co kojarzę to chyba jeszcze dwie dzieczyny idą do gina 15 marca.

to napewno zaczarowana pozytywna data haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry