reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się,
ja wczoraj "szalałam" do 2:30 :-) Muszę się przyznać, że wcale nie miałam ochoty się kłaść. W domu panowała taaaaaka cisza, chłopaki spali grzecznie. Wreszcie na spokojnie sobie wysprzątałam chałupkę, naprawdę sprawiało mi to przyjemność :-) Jakaś nienormalna jestem, żeby przy małym dziecku w nocy sprzątać po mini imprezce :-)
A dziś mini imprezek ciąg dalszy, bo przyjeżdżają kolejni znajomi. M serwuje dziś buritos :-) A ja zaraz zabieram się za pieczenie szarlotki :-)
Franek w dalszym ciągu wysypany choć wczoraj trzymałam dietę (z wyjątkiem sushi). Jak moja dieta nie poskutkuje to i mnie czeka wizyta u pediatry i dermatologa. Już nie podejrzewam oliwki, to chyba jednak od mojego jedzenia :-(

a ja juz bylam z rodzicami w Media i mamusia mi kupila plyte o ktorej sobie od dawna marzylam :)
tylko agatka mi szaleje i od 2 dni nie chce w dzien porzadnie sie wyspac ... czyzby to ten slynny skok ?? tyle ze w nocy spi normalnie /odpukac/

Wiesz co,moja dermatolog powiedziala mi ze dziecko skazowe naprawde fatalnie wyglada:tak:i ze idzie poznac to golym okiem:tak:moj Patryk tez mial takie drobniutkie krosteczki na czole tak jak twoj Michalek:tak:i patrzac na niego to nie jest to skazowe dziecko:no:
Nessi widziałam Twojego Danielka i mi też to nie wyglada na skazę i po tym co piszesz to raczej nie ma podstaw, żeby ją miał....Moja córcia ma ją na pewno bo właśnie widać to gołym okiem..cała skóra czerwona, sucha, szorstka, łuszczy się a kilka krostek na buzi to mogą być po prostu jakieś zmiany skórne lub chwilowa wysypka od czegoś ale pewnie, że konsultacja z dermatologiem nie zaszkodzi...ja idę w środę aż się boję co powie jak zobaczy jak moje dziecko ;(

Zagłosowane:tak:

:-D:-D:-D
Zgadzam się:tak:

E tam...my salę i zespół załatwialiśmy 2 lata przed ślubem a zaręczyny były 3 miesiące przed:-D
A właściwie nie zaręczyny..tylko dostałam pierścionek:-D
hehehe dobre!!!!!!!!

o kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)
mozna, ja mialam anemie po porodzie i mialam przepisane zelazo,takze spokojnie mozesz brac a jak nie jestes jeszcze pewna to sie farmaceuty w aptece zapytaj, ja tam zawsz pytam:)

kupilam ten kremik co pisalyscie...zobaczymy czy podziala:)

reklama
Do góry