Chérie
Mama Danielka
Nie wiem dlaczego, ale ja nie mam opcji głosowania na nk.
ja też nie mam...
a jak Cię znaleźć na nk? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem dlaczego, ale ja nie mam opcji głosowania na nk.
Nessi widziałam Twojego Danielka i mi też to nie wyglada na skazę i po tym co piszesz to raczej nie ma podstaw, żeby ją miał....Moja córcia ma ją na pewno bo właśnie widać to gołym okiem..cała skóra czerwona, sucha, szorstka, łuszczy się a kilka krostek na buzi to mogą być po prostu jakieś zmiany skórne lub chwilowa wysypka od czegoś ale pewnie, że konsultacja z dermatologiem nie zaszkodzi...ja idę w środę aż się boję co powie jak zobaczy jak moje dziecko ;(Wiesz co,moja dermatolog powiedziala mi ze dziecko skazowe naprawde fatalnie wygladai ze idzie poznac to golym okiem
moj Patryk tez mial takie drobniutkie krosteczki na czole tak jak twoj Michalek
i patrzac na niego to nie jest to skazowe dziecko
![]()
hehehe dobre!!!!!!!!Zagłosowane
Zgadzam się![]()
E tam...my salę i zespół załatwialiśmy 2 lata przed ślubem a zaręczyny były 3 miesiące przed
A właściwie nie zaręczyny..tylko dostałam pierścionek![]()
mozna, ja mialam anemie po porodzie i mialam przepisane zelazo,takze spokojnie mozesz brac a jak nie jestes jeszcze pewna to sie farmaceuty w aptece zapytaj, ja tam zawsz pytamo kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)
ja też nie mam...
a jak Cię znaleźć na nk? :-)