reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

karmisz piersia????
o kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)

reklama
o kurcze zasnęłam wczoraj a tu tyle się podziało od mojego posta...karmie piersią...Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)
przy karmieniu to normalne ale z czasem bedzie lepiej a z tego co sie orientuje to witaminy dla matek karmiacych piersia moze cos pomoga:-)

quote_icon.png
Napisał daffodill
dziewczyny dajcie 5 na te zdj bo sa w konkursie:biggrin2:

Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

Zagłosowałam:) ale tylko na pierwszą fotkę miałam dostęp.....;(

przy karmieniu to normalne ale z czasem bedzie lepiej a z tego co sie orientuje to witaminy dla matek karmiacych piersia moze cos pomoga:-)
Witajcie w sobotnie popołudnie...Mała śpi na balkonowym spacerku,wiec mam czas dla siebie :)

ja biore witaminy dla karmiacych i na razie odpukac nic sie nie dzieje ...

Drogie Panie Rybki-Solenizantki:):):) Mea i Daffi Zycze Wam uśmiechu na codzień,pociechy z Dzieciaczków i spełnienia marzeń:):):) życzy również rybka;)

Daffi i Mea...wszystkiego najlepszego :-)

a mój Daniel chyba ma skok rozwojowy... cały wczorajszy dzień przy piersi i wiecznie głodny, w nocy budził się też 2 razy na jedzenie.
Chyba też to przerabiamy ;-) Maciek super przesypiał całą noc a teraz od 2 dni znowu mamy pobudkę o 4 :-( Niby nic strasznego, ale już się przyzwyczaiłam, że całe noce są przespane :laugh2:

Słyszałam gdzieś,że za włosy odpowiedzialne jest żelazo.Myślicie,że można brać jak się karmi?Na ulotce nic nie pisze o karmiących..Mojego lekarza (w uk) nie zapytam chyba bo poleci mi pewnie paracetamol( w uk dobry na katar i złamanie barku...ech...aaa i jeszcze na bóle porodowe....)
Ja miałam w zaleceniach po cc brać żelazo, ale miałam takie zatwardzenia, że odstawiłam :szok: Myślę, że spokojnie można je przyjmować skoro lekarz mi je przepisał ;-)

Wieczorkiem dołączę do pogaduch bo mąż ma wychodne :laugh2:

reklama
Ja się już modle, żeby to jednak ta skaza nie była ... dla mnie w ogóle to dziwne jest, mleka mało piłam (bawarka), jadłam mało kiedy jogurt naturalny (nie lubię), od czasu do czasu ser w różnej postaci biały, żółtego jeszcze nie jadłam. I mi babka wmawia, że skaze mały ma po bebilonie HA (po HA!), a ja mu naprawdę sporadycznie podawałam, wtedy np. kiedy już nie miałam nic w piersiach :/ więc jak mozliwe by mały miał skazę po tym mleku ? dodam, że w rodzinie nikt nie miał ani po jednej ani po drugiej stronie ...

Wiesz co,moja dermatolog powiedziala mi ze dziecko skazowe naprawde fatalnie wyglada:tak:i ze idzie poznac to golym okiem:tak:moj Patryk tez mial takie drobniutkie krosteczki na czole tak jak twoj Michalek:tak:i patrzac na niego to nie jest to skazowe dziecko:no:

A to musi być dermatolog dziecięcy ?

Normalny dermatolog:tak:nie musi byc dzieciecy;-)

Do góry