reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

DZIEWCZĘTA DOŁĄCZAMY DO GRONA CHODZĄCYCH DZIECIAKÓW!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ALE SIĘ CIESZĘ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D JAK POSZŁA TAK ŁAZIŁA 10 MIN , ZAWRACAŁA I SZŁA DALEJ I ANI RAZU SIĘ PRZEZ TE 10 MIN NIE PRZEWRÓCIŁA:-D:-D:-D:-D

Ale i tak mam serce w gardle, jak wyobrażam sobie w co może głową walnąć:zawstydzona/y:

Kanusia jeśli ja bym miała decyzję taką podjąć, to powiem Ci szczerze że bym się nie zdecydowała, ale to wszystko zależy myślę od sytuacji w jakiej jesteście....

reklama
Witam się....podczytuję tylko bo jakos mało zorganizowana jestem :-D:-D

Oj Madziu pogodę macie przepiękna.....pozazdrościć....u nas pada śnieżek co jakis czas,ale ogólnie nie jest strasznie zimno.....

A z tym smakowaniem zupek o to samo chciałam zapytać????

A i wiecie co dostałam propozycję pracy w solarium to znaczy takiej pracy na weekendy.....w sobote od 10-21,a w niedziele jakoś krócej.....za 160zł za weekend....to nie jest mało kurcze prawie 650zł za miesiąc za weekendy...tylko kurcze tak sobie myślę,kiedy ja spędzę czas z rodzinka.....byłoby to o tyle odbre,ze nie musiałabym nikogo do opieki wymyślać,,,po prostu by była mała z tata..... a z drugiej strony teraz będzie coraz cieplej, spacerki, wyjazdy a ja siedzie cały weekend od rana do wieczorka w pracy.......chce i nie chce.....nie wiem co robić.....;/

A ja gdybym miała taką propozycję i zero problemu z młodą i opieką dla niej to bym sie nawet nie zastanawiała.....bo u Nas finansowo masakra....:-(

Oj Madziu pogodę macie przepiękna.....pozazdrościć....u nas pada śnieżek co jakis czas,ale ogólnie nie jest strasznie zimno.....

A z tym smakowaniem zupek o to samo chciałam zapytać????

A i wiecie co dostałam propozycję pracy w solarium to znaczy takiej pracy na weekendy.....w sobote od 10-21,a w niedziele jakoś krócej.....za 160zł za weekend....to nie jest mało kurcze prawie 650zł za miesiąc za weekendy...tylko kurcze tak sobie myślę,kiedy ja spędzę czas z rodzinka.....byłoby to o tyle odbre,ze nie musiałabym nikogo do opieki wymyślać,,,po prostu by była mała z tata..... a z drugiej strony teraz będzie coraz cieplej, spacerki, wyjazdy a ja siedzie cały weekend od rana do wieczorka w pracy.......chce i nie chce.....nie wiem co robić.....;/
Ja bym ci radziła spróbować na jakiś czas jak ci nie będzie odpowiadało to po prostu zrezygnujesz.
Ja Tak jak Yoka bym się chwili nie zastanawiała bo u nas sytuacja jest fatalna.
Co do pracy w weekendy hmm... ja pracowałam przez 5 lat jako kelnerka w przysłowiowe piątki, świątki i niedziele, nocami i całymi dniami i wcale nie jest tak źle. Mój M też pracuje w gastronomi i czasami to bywało tak że przez miesiąc a nawet 2 nie spędziliśmy ze sobą wspólnie dnia. Do wszystkiego można się przyzwyczaić i zawsze można to jakoś fajnie zorganizować i wygospodarować troszkę czasu na bycie razem.

witajcie mamusie;-)

u nas coraz lepiej...malutki wraca do formy,.Dziś był chirurg który Go operował na kontroli w domku:tak:wsio ładnie się goi...ściągnął mu już jeden opatrunek z moszny:tak:powinien jeszcze być ale Alex Go zakupał na Amen:-D...ale drugiego opatrunku mamy nie ruszać aż do czwartku czyli do ściągnięcia szwów:tak:Alex już pali się do łażenia ,ale doktor powiedział,że jak już jutro po południu będzie cięzko to mamy mu pozwolić połazić;-)aaaaaaa tak bardzo się cieszę,że już po wszytskim i moje dziecie jest szczęśliwe i tak bardzo nie cierpiało:tak:dobrze,że takie maluszki są nieświadome takich operacji....rodzice stresują się za nich wszystkich:zawstydzona/y:

witajcie mamusie;-)

u nas coraz lepiej...malutki wraca do formy,.Dziś był chirurg który Go operował na kontroli w domku:tak:wsio ładnie się goi...ściągnął mu już jeden opatrunek z moszny:tak:powinien jeszcze być ale Alex Go zakupał na Amen:-D...ale drugiego opatrunku mamy nie ruszać aż do czwartku czyli do ściągnięcia szwów:tak:Alex już pali się do łażenia ,ale doktor powiedział,że jak już jutro po południu będzie cięzko to mamy mu pozwolić połazić;-)aaaaaaa tak bardzo się cieszę,że już po wszytskim i moje dziecie jest szczęśliwe i tak bardzo nie cierpiało:tak:dobrze,że takie maluszki są nieświadome takich operacji....rodzice stresują się za nich wszystkich:zawstydzona/y:
Pyciolku to super że tak wszystko ładnie się goi. Dużo zdrówka dla Alexa i buziaki

Pyciołku, fajnie, że lekarz odwiedził Was w domku i ze fajnie sie wszytsko goi, jeszcze kilka dni i już będzie całkiem super.

Kanuś, ja też bym poszła, to tylko wekendy, a przecież cały tydzień będziesz spędzać z Mari, wiec te 2 dni da sie przeżyć, ale ja materialistka jestem, więc może inaczej na to patrzę.:zawstydzona/y:

Agatkas, ogromniaste gratulacje dla Zuziolka

Humorek:
W miejscowiści Jasia otworzyli burdel i Jasiu pyta sie taty, co tam jest
Tata odpowiada, ze same dobre rzeczy, ale trzeba za nie placic.
Pyta mamy, ta odpowiada to samo.
W koncu ciekawosc bierze gore i Jasiu rozbija swinke i idzie do burdelu.
Drzwi otwiera burdelmama i pyta Jasiu, co ty tu szukasz
Jasiu na to, slyszalem, ze tu sa same dobre rzeczy, wiec przyszlem.
Burdelmama wpuscila go i zrobila mu 3 kromki chleba z miodem, Jasiu zadowolony wraca do domu.
Od razu chwali sie, gdzie byl. Rodzice pytaja i co tam bylo
Jasiu na to, same dobre rzeczy, dwom dalem rade, a trzecia tylko wylizalem:-D:szok::-D

Pyciołku, fajnie, że lekarz odwiedził Was w domku i ze fajnie sie wszytsko goi, jeszcze kilka dni i już będzie całkiem super.

Kanuś, ja też bym poszła, to tylko wekendy, a przecież cały tydzień będziesz spędzać z Mari, wiec te 2 dni da sie przeżyć, ale ja materialistka jestem, więc może inaczej na to patrzę.:zawstydzona/y:

Humorek:
Burdelmama wpuscila go i zrobila mu 3 kromki chleba z miodem, Jasiu zadowolony wraca do domu.
Jasiu na to, same dobre rzeczy, dwom dalem rade, a trzecia tylko wylizalem:-D:szok::-D

Dobre!!!!!!!! Hahahhahahahahah!!!!

witajcie mamusie;-)

Pyciolku super ,z;e tak wszystko dobrze sie układa:) brawo dla Alexa :)dzielny chłopaczek no i dla Was........!!!!! mega buziaczki:*

Humorek:
Bliźniacku kawał rewelacja...ogólnie nie lubie kawałów,ale ten...super:)

Kochane dziękuje za odp w sprawie pracy......może faktycznie spróbuje.....ojoj.....zobaczymy....

A no i Agatkas......GRATULACJE Dla naszej najmłodszej milusińskiej!!!!!!!!!!!no teraz już tylko do przodu:) hahahahah

uciekam spaćku kochane;*

reklama
DZIEWCZĘTA DOŁĄCZAMY DO GRONA CHODZĄCYCH DZIECIAKÓW!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ALE SIĘ CIESZĘ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D JAK POSZŁA TAK ŁAZIŁA 10 MIN , ZAWRACAŁA I SZŁA DALEJ I ANI RAZU SIĘ PRZEZ TE 10 MIN NIE PRZEWRÓCIŁA:-D:-D:-D:-D

Super GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

witajcie mamusie;-)

Brawo dla mamuski że dała radę:tak::tak::tak:i Alexa dzielny z niego chłopaczek....

Kawał super:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry