reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wiesz to nie jest dokładnie tak ale jedna z mysli związanych z dzieckiem jest taka że w pracy będzie luz, że nie bede juz pracować po 24 lub 48 godzin a to wykańcza. Ale nie jestem już na tym etapie że obsesyjnie mysle o ciazy. Poza tym gdyby jedynym powód zajścia w ciaże miałaby być dla mnie praca to byłoby to głupie prawda.

Turystykę i hotelarstwo.
o a pani gdzie sie podziewala caly czas ?? :)
chyba nikogo juz nie ma

reklama
znikam na jakis czas :-D ide z meżem na domówkę :-D

Baw się dobrze!

To gratuluje!!! Dobrze, ze sie:tak: udalo zalatwic i mozecie otworzyc swoj punkcik:tak:
Ja w zeszlym roku tez zalatwialam sobie maly kredyt. A wlasciwie mama mi go zalatwiala. Ja mialam tylko przyjsc i podpisac dokumenty. Wchodze do banku, a te babki nawet mojej tozsamosci nie sprawdzily:szok: Kazali podpisac i isc do okienka po kase! Z jednej strony dobrze, ze nie utrudniaja, ale z drugiej...:dry:

Dzięki w sumie to też ten kredyt pomagał mi załatwiać tata bo jest tam klientem. Cieszę się że mam to za soba bo lubie jasne sytuacje.

jestem jestem
wlasnie wyslalam zapytanie na jakies forum czy test ciazowy moze jeszcze nie wykryc ciazy , konkretnie chodzilo mi czy w moczu moze byc jeszce za male stezenie hcg zobaczymy co odpisza chyba znowu sie wkrecam buuuuu :(

Erba przecież wiesz że to różnie bywa, jednym wychodzą dwie kresy w dzien @ a drugim nic.

to jest ta co odpowiadają ginekolodzy i endrykonolodzy itd.?

Ja kiedys zadawałam pytanie na bocianie, tam też odpisuje lekarz.

o a pani gdzie sie podziewala caly czas ?? :)
chyba nikogo juz nie ma

Jestem ale w pracy więc odrywam się od laptopa od czasu do czasu.
Coś mi to forum szwankuje. Zaznaczę np dwa plusy, odpisze, potem czytam dalej chce odpisać teraz tobie to mi wyskakuje dodatkowo to na co już odpisałam, bez sensu.

Nikogo już nie ma. W sumie to tak przez cały dzień.
Chyba coś robią na forum bo numery stron przeskakują.
Erba a może ty pójdziesz na betę co?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem ale w pracy więc odrywam się od laptopa od czasu do czasu.
Coś mi to forum szwankuje. Zaznaczę np dwa plusy, odpisze, potem czytam dalej chce odpisać teraz tobie to mi wyskakuje dodatkowo to na co już odpisałam, bez sensu.

mnie tez nie podoba sie to nowe bb wrrr zawiesza sie , wywala nie pokazuje nowych postow
wiesz co to tych norm hcg to juz sama nie wiem na kazdej stronce co innego ,ale ja mysle ze jakby mial wyjsc test to juz by wyszedl jestem 4 dni po terminie @

erba to jak do mnie @ nie przyjdzie to testuje z Tobą! Już mnie krew zalewa z tym długim cyklem...

Miłej nocki Kochane! I słodkich snów!
Ja już zmykam do łóżeczka.

Nikogo już nie ma. W sumie to tak przez cały dzień.
Chyba coś robią na forum bo numery stron przeskakują.
Erba a może ty pójdziesz na betę co?

no wlasnie nie wiem co mam robic jestem wyglupiona a obiecalm sobie ze nie bede sie tak nakrecac

erba to jak do mnie @ nie przyjdzie to testuje z Tobą! Już mnie krew zalewa z tym długim cyklem...

Miłej nocki Kochane! I słodkich snów!
Ja już zmykam do łóżeczka.

rowniez milej nocki i slodkich snow ;-)

no wlasnie nie wiem co mam robic jestem wyglupiona a obiecalm sobie ze nie bede sie tak nakrecac

Erba czasem testy nie wychodzą od razu, ja bym poszła na betę i tyle, będziesz miała pewność. Bo ja bym zgłupiała w takiej niepewnoście.

Wysłałam ci zaproszenie, dostałaś je? Bo nie mogę go znaleźć.

kochane ide spac oczka mi sie kleja
dobrej nocki :)

Erba czasem testy nie wychodzą od razu, ja bym poszła na betę i tyle, będziesz miała pewność. Bo ja bym zgłupiała w takiej niepewnoście.

oj nie patrzylam bo zawiesza mi sie ciagle myslala ze cie nie ma
zaraz zobacze :)

nic nie mam :(

dziekuje :-)
teraz ja Tobie wyslalam masz ???

O ale ja mam zaproszeenie od ciebie, dzięki.

Nasz moderator skleja posty i dlatego stronki uciekają.

Dobranoc! Życzę testa z II krechami albo betki.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki siedzę na imieninach u teścia i już padam z nudów:dry: w ogóle smutno mi troche bo gadają o bezpłodności, o parach starających się a ja od razu świeczki w oczach i uciekam...oni nie wiedzą bo trzymamy to w tajemnicy ale mimo wszystko przykro się robi i nie wiem dlaczego im takie tematy przychodzą do głowy, przecież to starzy ludzie:-D mój M już wstawiony jak zobaczył, że Was czytam to kazał Was najserdeczniej pozdrowić:-) bo ja jak tylko mam chwilkę to od razu do Was lecę i mój M już się tak do tego przyzwyczaił, jak normalnie do dodatkowego członka rodziny:-D no właśnie kochane, dzidzi 2 mieć na razie nie mogę ale w ramach pocieszenia mam Was;-):-) cieszę się,że tu trafiłam.myślę,że gdyby nie to forum już bym się załamała, bo wszystko tłumiłabym w sobie. dlatego dziękuję Wam dziewczyny.i miłej nocki życzę.i pamiętajcie,że trzymam kciuki za Wasze starania.zawsze.

Do góry