reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny co tak cicho się zrobiło?

jestem jestem
wlasnie wyslalam zapytanie na jakies forum czy test ciazowy moze jeszcze nie wykryc ciazy , konkretnie chodzilo mi czy w moczu moze byc jeszce za male stezenie hcg zobaczymy co odpisza chyba znowu sie wkrecam buuuuu :(

No czekam, az cos napiszecie...;-)

Ale mamy fajnie - faceci robia tortille a my spijamy drinkasy:-D

prawidłowo heheheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No czekam, az cos napiszecie...;-)

Ale mamy fajnie - faceci robia tortille a my spijamy drinkasy:-D
to czekajcie na mnie juz jadę

jestem jestem
wlasnie wyslalam zapytanie na jakies forum czy test ciazowy moze jeszcze nie wykryc ciazy , konkretnie chodzilo mi czy w moczu moze byc jeszce za male stezenie hcg zobaczymy co odpisza chyba znowu sie wkrecam buuuuu :(
no nie wiem - moja siostra zrobiła chyba z4 testy- 2 pierwsze nie wyszły 3 słaba 2 kreska dopiero ten czwarty wykazał 2 wyraźniejszą ale wiesz to wcale nie była taka mocno wyraźna i tak do 7 dni po terminie@ więc wiesz wszystko może być

erba i co napisały?

no nie wiem - moja siostra zrobiła chyba z4 testy- 2 pierwsze nie wyszły 3 słaba 2 kreska dopiero ten czwarty wykazał 2 wyraźniejszą ale wiesz to wcale nie była taka mocno wyraźna i tak do 7 dni po terminie@ więc wiesz wszystko może być
hmm no wlasnie nie wiadomo co myslec moja ginka tez ostatnio mi pow ze test moze wyjsc dopiero tydz po spodz @ , to po jaka .... kazala mi go robic w ta sobte

normy hcg i tam zapytalam widzialam wpisy ale tak patrze ze ostatni byl w pol lutego
to jest ta co odpowiadają ginekolodzy i endrykonolodzy itd.?

chyba będę się żegnać idę się kąpać i myśl pozytywnie zrób test może w poniedziałek?

to jest ta co odpowiadają ginekolodzy i endrykonolodzy itd.?
artykul podpisala jakas dr stronka parenting.pl

chyba będę się żegnać idę się kąpać i myśl pozytywnie zrób test może w poniedziałek?

ja tez powolutku bede uciekac , jak nie przyjdzie do wtroku to w srode zrobie juz nie czytam bo oszalec mozna
milej nocki papapa

reklama
wiesz u ciebie to chyba szkodzą te myśli bo jak myślisz by zajść żeby zrobić sobie przerwę w pracy to nigdy nie zajdziesz bo właśnie to myslenie przeszkadza albo fasolka albo praca i do dzieła

Wiesz to nie jest dokładnie tak ale jedna z mysli związanych z dzieckiem jest taka że w pracy będzie luz, że nie bede juz pracować po 24 lub 48 godzin a to wykańcza. Ale nie jestem już na tym etapie że obsesyjnie mysle o ciazy. Poza tym gdyby jedynym powód zajścia w ciaże miałaby być dla mnie praca to byłoby to głupie prawda.

a co studiowałaś?

Turystykę i hotelarstwo.

Do góry