reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochane nie wiem czy jutro zajrzę więc już teraz życzę dużo fasolek Wam takich wiecie z fuksa (jak to się mówi) bez wspomagaczy i za dużo myślenia o maleństwach, dużo zdrowia i siły w pilnowaniu skarbów ( bo przecież w 2010 będziemy miały na gwiazdkę już wszystkie).
żegnam się już dobranoc koleżanki
Wzajemnie! Dobranoc!

reklama
Nic mi nie powiedzial...:-( Tylko, ze nie jest w porzadku...

Dwa razy w miesiacu nie pojde do pobrania krwi, bo to dla mnie koszmar:baffled:;-) Ale na podstawie progesteronu tez mozna cos podejrzewac, nie?;-)
Kombinuje jak moge, bo we wtorek mamy jechac armie zbadac... I tak sobie mysle, ze moze niepotrzebnie (jak w tym serialu "usta usta":-D)

Maćku tak wlasnie zerknęłam na Twoje wykresy i widac, ze nie ma owu, a co lekarz na to, zalecał coś?Moze clo?

Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
W tym cyklu mamy zaczac stymulacje. Ale najpierw mamy zbadac armie M - we wtorek jedziemy...
po Twoich wykresach :) chyba, ze masz aż tak malutki skok tempki. Zdarzają sie przypadki, ze przy tak niskich skokach tempki jest owu, ale z tego co mi kiedys lekarz mówil, nie jest ona dobrej jakosci. Ja miałam własnie albo takie owu, albo w ogóle.No i dopiero przy clo sie udąło. A miałam bardzo podobne wykresy.

Kobietki ja zmykam do spania...rano jadę na krew i już mnie stres dopadł...

Miłej nocki i przyjemnych snów!!!

reklama
po Twoich wykresach :) chyba, ze masz aż tak malutki skok tempki. Zdarzają sie przypadki, ze przy tak niskich skokach tempki jest owu, ale z tego co mi kiedys lekarz mówil, nie jest ona dobrej jakosci. Ja miałam własnie albo takie owu, albo w ogóle.No i dopiero przy clo sie udąło. A miałam bardzo podobne wykresy.
Aham - mi wlasnie na ostatnim monitoringu gin powiedzial, ze moze owu byla, ale nie taka jaka powinna...

Do góry