Wzajemnie! Dobranoc!Kochane nie wiem czy jutro zajrzę więc już teraz życzę dużo fasolek Wam takich wiecie z fuksa (jak to się mówi) bez wspomagaczy i za dużo myślenia o maleństwach, dużo zdrowia i siły w pilnowaniu skarbów ( bo przecież w 2010 będziemy miały na gwiazdkę już wszystkie).
żegnam się już dobranoc koleżanki
reklama
A Ty zdazylas te ziolka wymieszac?lopop wzajemnie !!! Dobranoc !!!
R
RiSiA
Gość
Nic mi nie powiedzial...:-( Tylko, ze nie jest w porzadku...
Dwa razy w miesiacu nie pojde do pobrania krwi, bo to dla mnie koszmar;-) Ale na podstawie progesteronu tez mozna cos podejrzewac, nie?;-)
Kombinuje jak moge, bo we wtorek mamy jechac armie zbadac... I tak sobie mysle, ze moze niepotrzebnie (jak w tym serialu "usta usta")
Maćku tak wlasnie zerknęłam na Twoje wykresy i widac, ze nie ma owu, a co lekarz na to, zalecał coś?Moze clo?
Mysza84
Fanka BB :)
A Ty zdazylas te ziolka wymieszac?
No właśnie nie, miałam się za to zabrać w piątek jak przyszły, ale czymś się zajeliśmy i tego nie zrobiłam. Leżą jak zostały do mnie wysłane.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz?Maćku tak wlasnie zerknęłam na Twoje wykresy i widac, ze nie ma owu, a co lekarz na to, zalecał coś?Moze clo?
W tym cyklu mamy zaczac stymulacje. Ale najpierw mamy zbadac armie M - we wtorek jedziemy...
R
RiSiA
Gość
po Twoich wykresachNa jakiej podstawie to stwierdzasz?
W tym cyklu mamy zaczac stymulacje. Ale najpierw mamy zbadac armie M - we wtorek jedziemy...
reklama
Aham - mi wlasnie na ostatnim monitoringu gin powiedzial, ze moze owu byla, ale nie taka jaka powinna...po Twoich wykresachchyba, ze masz aż tak malutki skok tempki. Zdarzają sie przypadki, ze przy tak niskich skokach tempki jest owu, ale z tego co mi kiedys lekarz mówil, nie jest ona dobrej jakosci. Ja miałam własnie albo takie owu, albo w ogóle.No i dopiero przy clo sie udąło. A miałam bardzo podobne wykresy.
Podziel się:
;-) Ale na podstawie progesteronu tez mozna cos podejrzewac, nie?;-)
)