reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kingusia szczerze to życzę ci, żebyś urodziła sama do tego 14 marca bo słyszałam, że wywoływanie nie jest przyjemne:-p

właśnie, aniołek wiadomo co nowego u artystki?

heja lasencje :)

artystka trzymamy z Nadinka kciukaski za was :)

w Ie z tego co mowila mi lekarka to wywoluja po przez podanie kroplowki z odpowiednimi plynami ... ale czy to takie zle jest to niewiem

kasiuch no to udalo Ci sie z tym sylwkiem Moja mama rowniez urodzila sie w Sylwestra :)

mamapatrysia hello witamy na watku :))

hej ja wczoraj miałam pożegnanie dziewczyny za którą będę pracować no i popiłam trochę .
Zrobiłam sobie małe przemeblowanie w pokoju. Jutro do pracy dopiero w środę wolne :)) akurat w roczek Łucji ale robimy w go w sobotę ;D
i się zastanawiam , bo u mnie w rodzinie jak był roczek to podawało się dania ciepłe.. ale ja chyba nie mam czasu na gotowanie...

Wie ktoś co u Artystki ?

ixidixi a Ty gdzie się podziewasz ?

Ostatnia edycja:
ixidixi a Ty gdzie się podziewasz ?

Hej hej.. Czytam Was dziennie, ale coś mnie grypsko łapie i śpie kiedy tylko moge.. :| Ta pogoda doprowadza mnie do szaleństwa!

Rany! Mała ma już roczek?
W takim razie wyściskaj tą małą ślicznotkę ode mnie w dzień jej urodzinek.. ;)

Wie ktoś co u Artystki? Żadnych info.. może juz urodziła?

Kingusia Ja to nie wierze, że mała taka uparta.. ^^ jeszcze nie opuściła brzuszka mamy a już jej nie słucha i robi jej na złość.. :D No co za dziewcze :) Jak się czujesz? Spokojna?

Kasiuchhttps://www.babyboom.pl/forum/members/kasiuch-71347.html moja przyjaciółka urodziła się w Sylwestra 2 minuty przed północą :D i jest z tego powodu zadowolona.. zawsze sie śmiała, że będzie wyglądac tak młodo jak Ci urodzeni już po północy, a intelektualnie bedzię na poziomie wyższym o rok :D i wcale nie ma kompleksów najmłodszej osoby w klasie. A świetowałysmy jej urodziny na imprezie sylwestrowej :)
Znam jeszcze dwóch bliźniaków, kiedy jeden urodził sie w sylwestra przed północą a drugi minute po :D Ale chodzili do jednej klasy :D Z tym, że ten "młodszy" musiał jakieś specjalne testy kompetencji zdawac zeby móc isc wczesniej o rok do szkoły. Porąbane.

Grecja a Ty, co studiujesz? jak Ci się układa z Twoim Menem ?:)

Agusia idzie zaraz do łózia... i chyba przejde sie jutro do lekarza ^^ bo mleko, czosnek i inne tego typu "lekarstwa" nie pomagają.. :x

ixidixi zdrówka życzę ;*

Szkoda że żadna dziewczyna z tego wątku nie ma numeru do artystki bo nie wiadomo nawet co u niej.

Ja mykam do pracy .. więc dziś raczej nie napisze bo kończę o 21 . Buziaki kochane ;*

ja żeby się dowiedzieć co u artystki to musiałam wejść w brzuszkowe pogaduchy bo anioł nas tutaj nie informuje:-p

ale jestem wściekła. od 7:30 nie śpię bo sąsiad non stop młotkiem wali. i to już tak wnerwia, że nie mogę:wściekła/y::wściekła/y: że też go ręka nie boli wrrr

ixidixi ja studiuję socjologię. a zmoim R. niby dobrze. ostatnio znowu mnie wkurzył:confused:w ogóle to mu powiedziałam, że kiedyś było inaczej, lepiej. a on na to, że jest tak samo i dobrze. czemu faceci są tacy głupi i nigdy nic nie zauważają i nie rozumeją?:dry:

chyba lewą nogą dzisiaj wstałam...

Hej Dziewczyny ^^ ANIOLEK ma do niej nr wiec gdyby cos to napewno bedzie pisac ^^

a tak ogolnie to wszystkiego najlepszego w dniu naszego swieta ^^ ;D

Witajcie najlepszego kobietki:-)

ja na weekendzie odwiedziłam moja babcie pierwszy raz Kacpra zobaczyla:-) i powiem wam ze byłam zadowolona bo moje dziecko wcale sie moich dziadków nie bało, lazł do nich kuku robił i w ogóle byl odważny:-)

ixidixi zdrowia życzę;-)
Kasiuch wiem wiem ale dziecku nie przeszkadza data wazne ze beda sie nim zajmowac przynajmniej mojemu wisi wazne zeby jesc dali i on moze sobie siedziec:-p. Zreszta jeszcze do urodzin to daleko wiec na pewno wszystko sobie zorganizujesz a i chrzestni będą pamiętać o 1 roczku bo jakby inaczej:-)
kingusia myslałam ze przynajmniej na ciebie mozna liczyc bo widze ze artystce sie nie spieszy a tu nic:-p
Ashera Wszyscy czekaja az aratystka urodzi i kingusia potem sie ożywi:-p

reklama
matosia zgadzam sie z tym ostatnim twoim postem w zupełności:-) teorie sa rózne tak jak rózni sa ginekolodzy ale wg mnie gdyby to usg było na prawde szkodliwe to byłoby zabronione i nie praktykowali by go:-) moje subiektywne zdanie

Do góry