reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ale jak zrobiłam później jeszcze jeden - z ciekawości - to znowu wyszła I krecha. A już sama nie wiem, ale wiele osób piszę że te testy paskowe z allegro to lipka...
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-) muszę wydać to całe pieroństwo bo nie chcę żeby było mi w najbliższym czasie potrzebne.
juz o tym nie myśl słońce, najważniejsze że jest fasolka a kiedy była owu to już mniej ważne:) testy nistety nie są nieomylne.
nic mi nie mów u mnie tez co chwile jakies nowości pojawiają ;/

taa ciekawe kiedy bo ja juz pomału trace nadzieje ze wogole

no tak nadzieja jest zawsze do @ pozniej ryk i rozczarowanie a pozniej od nowa bzykanie ....

no własnie;( a najlepsze jakby nie patrzeć jest bzykanie:D

reklama
Noc dziś miałam kiepską do spania, kręciłam się , raz mi zimno raz gorąco a snów miałam tyle i to tak durnych że szkoda gadać, śniło mi się że moja siostra miała 4 córki w tym jedna to była taka malutka murzynka, śniło mi się że miałam misia koala, nosiłam go, tuliłam a potem ktoś coś gotował i dał mi mięso do jedzenia i pytam co to za mięso a ten ktoś mówi że to ten miś. Jeszcze śniło mi się takie zwierzą zmiksowana norka z psem colie, paranoja. A potem pies zaatakował kotka, to był taki kotek jak któraś na allegro ostatnio pokazywała, wziełąm tego kotka na ręce ale bał siętego psa i strasznie mnie podrapał więc wrzuciłam go na taki namiot, ten pies wpadł do tego namiotu i cisza to weszłam tam z ciekawości a jakiś facet oberwał mi głowę i obdzierał go ze skóry. Normalnie obrzydliwe. I skąd takie sny głupie?
łoooo:szok: a ja myslalam, ze to ja mam dziwne sny:-D

Tośka ja ci mówię że ty w tym cyklu zachodzisz!

Wszystkie do końca roku będziemy w ciąży.

Zmykam bo muszę samochód wysprzątać, jutro i pojutrze mnie nie będzie i będe bardzo tęsknić za wami.

no skoro tak mówisz to ja nie mam innego wyjścia muszę zajść ;-)

uważaj na siebie buziaki i do napisania w czwartek

asiucha-L hi hi hi może to kolejny objaw ciąży, ale mnie też ostatnio takie głupie sny męczyły że szok!!! Co noc to większa głupota!
Trzymam mocno żeby to była fasolinka.

maćku ja nie chcę tego sprzedawać...wydam za darmo, bo jak mi nie potrzebne to co mają w szafce leżeć i się kurzyć. Poczekam tylko aż wszystko przylezie, bo zamawiałam przez ostatni tydzień. I już część przyjechało, a na resztę czekam!

A ja już na allegro zamówiłam kilka ciuszków...oczywiście wiem że za wcześnie ale mi się spodobały :-) zastanawiam się tylko czy nie za duże, ale jak coś to wymienię.

Helloł ;-) jest tu ktoś:confused:

a ja jakoś straciłam dziś cały humor i entuzjazm i zapał i w ogóle jestem taka rozlazła przespałam pół dnia :baffled: @ już się powoli kończyć powinna :tak: i w czwartek do ginka :sorry2: ciekawe co powie :nerd:

reklama
ja jestem

MYSZZA masz wiadomosc na priw ode mnie odpisz :)

Helloł ;-) jest tu ktoś:confused:

a ja jakoś straciłam dziś cały humor i entuzjazm i zapał i w ogóle jestem taka rozlazła przespałam pół dnia :baffled: @ już się powoli kończyć powinna :tak: i w czwartek do ginka :sorry2: ciekawe co powie :nerd:
ojeju ja widze ze tu same zyrafy hihihihi rozna jak grzyby po deszczu macku tez ma zyrafe hihihihi melmana

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry