reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Maćku a jesteś pewna że jej nie było? chyba Pajeczka pisała że nawet lekarze twierdzili u kogoś że owu nie ma a była ciąża:tak: na razie zabraniam Ci negatywnie myśleć:-) <odezwała się ta co ciągle mysli pozytywnie:-D:-D:-D>
Ja o tym pisalam:tak: Ale moja tempa potwierdza teze gina, ze nic z tego nie bedzie...

reklama
hejka dziewczyny

ja zapisałam sie dzis rankiem na monitoring hehe na 19 takze zobaczymy co tym razem , ale postanowiłam ze nie bede sie nakrecac zobaczymy czy sie uda i wytrwam w postanowieniu ,

Nie trzeba placic.

Oby ta innosc byla objawem:tak:

Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolejna kolezanka jest w ciazy... A ja?!:-(

macku my też bedziemy !!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) niom...oczywiście nie wiem czy to dokładnie 2tyg temu pierwszy raz mi tak powiedział ale już trochę czasu minęło i cały czas się trzymał tego!
Zresztą ja jestem pewna że ta owulka to była pomiędzy 11-14.02, a ten test co wyszedł na owu pozytywny 24.02 to mnie na pewno oszukał ;-)
test Cię skarbie nie oszukał, w ciąży testy owu ponoć wychodzą pozytywne,także chyba mówił całą prawdę i tylko prawdę:-)

Ja o tym pisalam:tak: Ale moja tempa potwierdza teze gina, ze nic z tego nie bedzie...
ja się na tempce niestety nie znam kochana ale dopóki nie będziesz mieć czarne na białym a raczej czerwone;-) to się nie zamartwiaj.poza tym mam nadzieję że czerwone Cię opuści na długi czas:-)

Nie trzeba placic.

nic mi nie mów u mnie tez co chwile jakies nowości pojawiają ;/

macku my też bedziemy !!!!!!
taa ciekawe kiedy bo ja juz pomału trace nadzieje ze wogole

test Cię skarbie nie oszukał, w ciąży testy owu ponoć wychodzą pozytywne,także chyba mówił całą prawdę i tylko prawdę:-)

ja się na tempce niestety nie znam kochana ale dopóki nie będziesz mieć czarne na białym a raczej czerwone;-) to się nie zamartwiaj.poza tym mam nadzieję że czerwone Cię opuści na długi czas:-)
no tak nadzieja jest zawsze do @ pozniej ryk i rozczarowanie a pozniej od nowa bzykanie ....

Ale jak zrobiłam później jeszcze jeden - z ciekawości - to znowu wyszła I krecha. A już sama nie wiem, ale wiele osób piszę że te testy paskowe z allegro to lipka...
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-) muszę wydać to całe pieroństwo bo nie chcę żeby było mi w najbliższym czasie potrzebne.

Ale jak zrobiłam później jeszcze jeden - z ciekawości - to znowu wyszła I krecha. A już sama nie wiem, ale wiele osób piszę że te testy paskowe z allegro to lipka...
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-)
A ja tam mysle, ze ta Twoja owulka byla jednak wtedy, gdy Ci ten owu wyszedl na plus... Bo przeciez po tym robilas ciazowy i byla dupa...

To moze ja od Ciebie odkupie te testy?

Witajcie Kobietki!!!

Rano znowu "+"

Wow piękny widok.
Też mam tego testa ale jeszcze go nie zrobię, boję sięzmarnować, może za parę dni.

1 listopad podobno

Wow ale masz termin!

Asiucha-L
to objawy jak na fasolinkę!!! &&& u mnie właśnie też tak było z piersiątkami że suteczki cały czas stojące, ale nie czyłam żeby były wrażliwe, a w listopadzie to miałam tak że nie dałam się dotknąć. A robiłaś jeszcze teściora ?!?

mowilas ze ostatnio nie trafilam a ja czuje to w moczu ze jednak tak z moimi myslami haha
pokaz tescioraaaaaaaaaaaaaaaa

Teściora nie robiłam, może w piątek ale sama nie wiem.
Svensonka ty te swoje czary odprawiaj, może to coś da.
Cycochy bolą tylko jak dotykam no i do najmniejszych nie należą, takie napuchnięte mam. Brzuch nie boli, sikam non stop ale tego akurat ciąży nie przypisuje bo ostatnio dużo piję również ziółka i biegam siusiu.
Noc dziś miałam kiepską do spania, kręciłam się , raz mi zimno raz gorąco a snów miałam tyle i to tak durnych że szkoda gadać, śniło mi się że moja siostra miała 4 córki w tym jedna to była taka malutka murzynka, śniło mi się że miałam misia koala, nosiłam go, tuliłam a potem ktoś coś gotował i dał mi mięso do jedzenia i pytam co to za mięso a ten ktoś mówi że to ten miś. Jeszcze śniło mi się takie zwierzą zmiksowana norka z psem colie, paranoja. A potem pies zaatakował kotka, to był taki kotek jak któraś na allegro ostatnio pokazywała, wziełąm tego kotka na ręce ale bał siętego psa i strasznie mnie podrapał więc wrzuciłam go na taki namiot, ten pies wpadł do tego namiotu i cisza to weszłam tam z ciekawości a jakiś facet oberwał mi głowę i obdzierał go ze skóry. Normalnie obrzydliwe. I skąd takie sny głupie?

dziewczyny
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
przeciez mam czuly test 10 czegos tam..
ach...
a na bete nie moge isc..dzis smigam do warszawy po tate do szpitala (miesiac byl tam) i zostaje u rodzicow zeby nacieszyc sie tatusiem..a tam mala wies..nie ma szans;(
co myslec? co robic?:(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)

ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(

Nie trzeba placic.

A nie mówił nic że truskawka Ci się zmieniłą ?!? :-):-):-):-):-):-):-):-) bo mój się tak wymądrzał już od 2 tygodni i mu się sprawdziło :-) i też było dość sucho ostatnio.

asiucha, rzeczywiście dziwne to wszystko,skoro zazwyczaj są plamienia a teraz ich nie ma, to coś w tym jest:) i jeszcze ta susza.no,no;) masz rację z tym nakręcaniem ale jak tu tego nie robić skoro się tak chce?!:D ja tak do połowy cyklu jestem twarda i pewna swego a potem...szkoda gadać:p

no to się może w końcu znudzić taka monotonia ;-)

Tośka ja ci mówię że ty w tym cyklu zachodzisz!

Wszystkie do końca roku będziemy w ciąży.

Zmykam bo muszę samochód wysprzątać, jutro i pojutrze mnie nie będzie i będe bardzo tęsknić za wami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-)
A ja tam mysle, ze ta Twoja owulka byla jednak wtedy, gdy Ci ten owu wyszedl na plus... Bo przeciez po tym robilas ciazowy i byla dupa...

To moze ja od Ciebie odkupie te testy?

Do góry