Witajcie Kobietki!!!
Rano znowu "+"
Wow piękny widok.
Też mam tego testa ale jeszcze go nie zrobię, boję sięzmarnować, może za parę dni.
Wow ale masz termin!
Asiucha-L to objawy jak na fasolinkę!!! &&& u mnie właśnie też tak było z piersiątkami że suteczki cały czas stojące, ale nie czyłam żeby były wrażliwe, a w listopadzie to miałam tak że nie dałam się dotknąć. A robiłaś jeszcze teściora ?!?
mowilas ze ostatnio nie trafilam a ja czuje to w moczu ze jednak tak z moimi myslami haha
pokaz tescioraaaaaaaaaaaaaaaa
Teściora nie robiłam, może w piątek ale sama nie wiem.
Svensonka ty te swoje czary odprawiaj, może to coś da.
Cycochy bolą tylko jak dotykam no i do najmniejszych nie należą, takie napuchnięte mam. Brzuch nie boli, sikam non stop ale tego akurat ciąży nie przypisuje bo ostatnio dużo piję również ziółka i biegam siusiu.
Noc dziś miałam kiepską do spania, kręciłam się , raz mi zimno raz gorąco a snów miałam tyle i to tak durnych że szkoda gadać, śniło mi się że moja siostra miała 4 córki w tym jedna to była taka malutka murzynka, śniło mi się że miałam misia koala, nosiłam go, tuliłam a potem ktoś coś gotował i dał mi mięso do jedzenia i pytam co to za mięso a ten ktoś mówi że to ten miś. Jeszcze śniło mi się takie zwierzą zmiksowana norka z psem colie, paranoja. A potem pies zaatakował kotka, to był taki kotek jak któraś na allegro ostatnio pokazywała, wziełąm tego kotka na ręce ale bał siętego psa i strasznie mnie podrapał więc wrzuciłam go na taki namiot, ten pies wpadł do tego namiotu i cisza to weszłam tam z ciekawości a jakiś facet oberwał mi głowę i obdzierał go ze skóry. Normalnie obrzydliwe. I skąd takie sny głupie?
dziewczyny
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
przeciez mam czuly test 10 czegos tam..
ach...
a na bete nie moge isc..dzis smigam do warszawy po tate do szpitala (miesiac byl tam) i zostaje u rodzicow zeby nacieszyc sie tatusiem..a tam mala wies..nie ma szans;(
co myslec? co robic?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)
ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(
Nie trzeba placic.
Oby ta innosc byla objawem
Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolejna kolezanka jest w ciazy... A ja?!:-(
A nie mówił nic że truskawka Ci się zmieniłą ?!? :-):-):-):-):-):-):-):-) bo mój się tak wymądrzał już od 2 tygodni i mu się sprawdziło :-) i też było dość sucho ostatnio.
asiucha, rzeczywiście dziwne to wszystko,skoro zazwyczaj są plamienia a teraz ich nie ma, to coś w tym jest

i jeszcze ta susza.no,no

masz rację z tym nakręcaniem ale jak tu tego nie robić skoro się tak chce?!

ja tak do połowy cyklu jestem twarda i pewna swego a potem...szkoda gadać
no to się może w końcu znudzić taka monotonia ;-)
Tośka ja ci mówię że ty w tym cyklu zachodzisz!
Wszystkie do końca roku będziemy w ciąży.
Zmykam bo muszę samochód wysprzątać, jutro i pojutrze mnie nie będzie i będe bardzo tęsknić za wami.