• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hejka dziewczyny

ja zapisałam sie dzis rankiem na monitoring hehe na 19 takze zobaczymy co tym razem , ale postanowiłam ze nie bede sie nakrecac zobaczymy czy sie uda i wytrwam w postanowieniu ,

Nie trzeba placic.

Oby ta innosc byla objawem:tak:

Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolejna kolezanka jest w ciazy... A ja?!:-(

macku my też bedziemy !!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) niom...oczywiście nie wiem czy to dokładnie 2tyg temu pierwszy raz mi tak powiedział ale już trochę czasu minęło i cały czas się trzymał tego!
Zresztą ja jestem pewna że ta owulka to była pomiędzy 11-14.02, a ten test co wyszedł na owu pozytywny 24.02 to mnie na pewno oszukał ;-)
test Cię skarbie nie oszukał, w ciąży testy owu ponoć wychodzą pozytywne,także chyba mówił całą prawdę i tylko prawdę:-)

Ja o tym pisalam:tak: Ale moja tempa potwierdza teze gina, ze nic z tego nie bedzie...
ja się na tempce niestety nie znam kochana ale dopóki nie będziesz mieć czarne na białym a raczej czerwone;-) to się nie zamartwiaj.poza tym mam nadzieję że czerwone Cię opuści na długi czas:-)

Nie trzeba placic.

nic mi nie mów u mnie tez co chwile jakies nowości pojawiają ;/

macku my też bedziemy !!!!!!
taa ciekawe kiedy bo ja juz pomału trace nadzieje ze wogole

test Cię skarbie nie oszukał, w ciąży testy owu ponoć wychodzą pozytywne,także chyba mówił całą prawdę i tylko prawdę:-)

ja się na tempce niestety nie znam kochana ale dopóki nie będziesz mieć czarne na białym a raczej czerwone;-) to się nie zamartwiaj.poza tym mam nadzieję że czerwone Cię opuści na długi czas:-)
no tak nadzieja jest zawsze do @ pozniej ryk i rozczarowanie a pozniej od nowa bzykanie ....

Ale jak zrobiłam później jeszcze jeden - z ciekawości - to znowu wyszła I krecha. A już sama nie wiem, ale wiele osób piszę że te testy paskowe z allegro to lipka...
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-) muszę wydać to całe pieroństwo bo nie chcę żeby było mi w najbliższym czasie potrzebne.

Ale jak zrobiłam później jeszcze jeden - z ciekawości - to znowu wyszła I krecha. A już sama nie wiem, ale wiele osób piszę że te testy paskowe z allegro to lipka...
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-)
A ja tam mysle, ze ta Twoja owulka byla jednak wtedy, gdy Ci ten owu wyszedl na plus... Bo przeciez po tym robilas ciazowy i byla dupa...

To moze ja od Ciebie odkupie te testy?

Witajcie Kobietki!!!

Rano znowu "+"

Wow piękny widok.
Też mam tego testa ale jeszcze go nie zrobię, boję sięzmarnować, może za parę dni.

1 listopad podobno

Wow ale masz termin!

Asiucha-L
to objawy jak na fasolinkę!!! &&& u mnie właśnie też tak było z piersiątkami że suteczki cały czas stojące, ale nie czyłam żeby były wrażliwe, a w listopadzie to miałam tak że nie dałam się dotknąć. A robiłaś jeszcze teściora ?!?

mowilas ze ostatnio nie trafilam a ja czuje to w moczu ze jednak tak z moimi myslami haha
pokaz tescioraaaaaaaaaaaaaaaa

Teściora nie robiłam, może w piątek ale sama nie wiem.
Svensonka ty te swoje czary odprawiaj, może to coś da.
Cycochy bolą tylko jak dotykam no i do najmniejszych nie należą, takie napuchnięte mam. Brzuch nie boli, sikam non stop ale tego akurat ciąży nie przypisuje bo ostatnio dużo piję również ziółka i biegam siusiu.
Noc dziś miałam kiepską do spania, kręciłam się , raz mi zimno raz gorąco a snów miałam tyle i to tak durnych że szkoda gadać, śniło mi się że moja siostra miała 4 córki w tym jedna to była taka malutka murzynka, śniło mi się że miałam misia koala, nosiłam go, tuliłam a potem ktoś coś gotował i dał mi mięso do jedzenia i pytam co to za mięso a ten ktoś mówi że to ten miś. Jeszcze śniło mi się takie zwierzą zmiksowana norka z psem colie, paranoja. A potem pies zaatakował kotka, to był taki kotek jak któraś na allegro ostatnio pokazywała, wziełąm tego kotka na ręce ale bał siętego psa i strasznie mnie podrapał więc wrzuciłam go na taki namiot, ten pies wpadł do tego namiotu i cisza to weszłam tam z ciekawości a jakiś facet oberwał mi głowę i obdzierał go ze skóry. Normalnie obrzydliwe. I skąd takie sny głupie?

dziewczyny
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
przeciez mam czuly test 10 czegos tam..
ach...
a na bete nie moge isc..dzis smigam do warszawy po tate do szpitala (miesiac byl tam) i zostaje u rodzicow zeby nacieszyc sie tatusiem..a tam mala wies..nie ma szans;(
co myslec? co robic?:(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)

ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(

Nie trzeba placic.

A nie mówił nic że truskawka Ci się zmieniłą ?!? :-):-):-):-):-):-):-):-) bo mój się tak wymądrzał już od 2 tygodni i mu się sprawdziło :-) i też było dość sucho ostatnio.

asiucha, rzeczywiście dziwne to wszystko,skoro zazwyczaj są plamienia a teraz ich nie ma, to coś w tym jest:) i jeszcze ta susza.no,no;) masz rację z tym nakręcaniem ale jak tu tego nie robić skoro się tak chce?!:D ja tak do połowy cyklu jestem twarda i pewna swego a potem...szkoda gadać:P

no to się może w końcu znudzić taka monotonia ;-)

Tośka ja ci mówię że ty w tym cyklu zachodzisz!

Wszystkie do końca roku będziemy w ciąży.

Zmykam bo muszę samochód wysprzątać, jutro i pojutrze mnie nie będzie i będe bardzo tęsknić za wami.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja kupiłam pod koniec tygodnia te Clearblue owulacyjne co się buźka wyświetla :-)
A ja tam mysle, ze ta Twoja owulka byla jednak wtedy, gdy Ci ten owu wyszedl na plus... Bo przeciez po tym robilas ciazowy i byla dupa...

To moze ja od Ciebie odkupie te testy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry